Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w d*pie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się
Skydiver Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie Chyba w niewypale Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w pupie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się To pisz na PW jak się wstydzisz pisać otwarcie to przynajmniej ja się pośmieję Ps. A ta druga dziura w d*pie to pod prysznicem ci się zrobiła jak któryś zmęczony nie trafił
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie Chyba w niewypale Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w pupie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się To pisz na PW jak się wstydzisz pisać otwarcie to przynajmniej ja się pośmieję Ps. A ta druga dziura w pupie to pod prysznicem ci się zrobiła jak któryś zmęczony nie trafił bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje i szyć nie trzeba było
egon47 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie Chyba w niewypale Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w pupie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się To pisz na PW jak się wstydzisz pisać otwarcie to przynajmniej ja się pośmieję Ps. A ta druga dziura w pupie to pod prysznicem ci się zrobiła jak któryś zmęczony nie trafił bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje teraz mozesz dwoch kolesi obracac
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie Chyba w niewypale Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w pupie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się To pisz na PW jak się wstydzisz pisać otwarcie to przynajmniej ja się pośmieję Ps. A ta druga dziura w pupie to pod prysznicem ci się zrobiła jak któryś zmęczony nie trafił bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje teraz mozesz dwoch kolesi obracac Ty najpierw wymień te lampy a potem pchaj się do battalionu
egon47 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guruguru jest online Dlatego właśnie ty musisz być offline Znowu grzebiesz w bombie Chyba w niewypale Patrikos musi teraz auto zezłomować bo i tak go nie może odpalić Guru, a wiesz, jak śpisz po 4 godziny i jest zapier*ol w robocie to potem się dzieje mam drugą dziure w pupie, łokcie zdarte, trochę żebra bolą a co zrobiłem? a no nie przyznam się To pisz na PW jak się wstydzisz pisać otwarcie to przynajmniej ja się pośmieję Ps. A ta druga dziura w pupie to pod prysznicem ci się zrobiła jak któryś zmęczony nie trafił bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje teraz mozesz dwoch kolesi obracac Ty najpierw wymień te lampy a potem pchaj się do battalionu hehehe a Ty czemu twojej seri nie pokazales tylko poprzednie auto
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje i szyć nie trzeba było Takie coś czytaj kilof Pamiętaj że jakby jednak doszło do szycia to pilnuj lekarza żeby zaszył tą nową dziurę a nie tą co już tam miałeś od urodzenia
egon47 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje i szyć nie trzeba było Takie coś czytaj kilof Pamiętaj że jakby jednak doszło do szycia to pilnuj lekarza żeby zaszył tą nową dziurę a nie tą co już tam miałeś od urodzenia hahaha znajac Pucka to niezaszyje zadnej jedna dzura wiecej = 2x wiecej zarobku = 2x wiecej paliwa = 2x wiecej mocy :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja się tam nie pchałem :gwizdanie: dlatego też serii nie pokazuję, naklejek nie naklejam, dopiero jak te auto będzie jakoś wyglądać a zaproszenie do battalionu miałem dla ADRa Guru, coś mi się wydaje że będę musiał usunąć te poprzednie posty :gwizdanie: idę się kąpać bij na drzewo :> po prostu, ćwiczyłem drifty taczką i przy cofaniu się przewróciłem na takie coś i trochę bolało :gwizdanie: ale na szczęście żyje i szyć nie trzeba było Takie coś czytaj kilof Pamiętaj że jakby jednak doszło do szycia to pilnuj lekarza żeby zaszył tą nową dziurę a nie tą co już tam miałeś od urodzenia hahaha znajac Pucka to niezaszyje zadnej jedna dzura wiecej = 2x wiecej zarobku = 2x wiecej paliwa = 2x wiecej mocy :polew: :polew: Egon, ja mam dość wysokie wypłaty i d*py dawać nie muszę, a co znasz to z własnego doświadczenia???
egon47 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dobra Laski ide spac bo trzeba o 4:30 wstac
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru, coś mi się wydaje że będę musiał usunąć te poprzednie posty :gwizdanie: Tzn te twoje
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dobra Laski ide spac bo trzeba o 4:30 wstac to słaba pipa jesteś, ja chodze grubo po 24 :>[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 22:58_________________________________________________ Guru, coś mi się wydaje że będę musiał usunąć te poprzednie posty :gwizdanie: Tzn te twoje ucisz się
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju?
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? pie*dol się
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru, coś mi się wydaje że będę musiał usunąć te poprzednie posty :gwizdanie: Tzn te twoje ucisz się
Rekomendowane odpowiedzi