miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru nawet nie wiesz jak mi Mirek w głowie namieszał e tam namieszał - przejechałeś się rodzinnym, ciężkim avantem i tyle.................
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru nawet nie wiesz jak mi Mirek w głowie namieszał Czym b7 :gwizdanie: Jechałeś kurde wychodzi na to że jeszcze tylko ja czarnym B7 nie jechałem [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:33_________________________________________________ Guru nawet nie wiesz jak mi Mirek w głowie namieszał e tam namieszał - przejechałeś się rodzinnym, ciężkim avantem i tyle................. No może i ciężki i na pewno rodzinny no i nie ma co zaprzeczać że avant ale jak jedzie
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja bym wolał sedana to na pewno... ale silniczek robi robotę tylko to recaro...
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 g [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________Teraz to się nie przymilaj u nas
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolu miało Cię tu nie być [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:37_________________________________________________generalnie Mirek jak będziesz sprzedawał to daj znać :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolu miało Cię tu nie być [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:37_________________________________________________generalnie Mirek jak będziesz sprzedawał to daj znać :gwizdanie: generalnie dam znać ( jak A5 będzie już w garażu ) [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________Sosem ale to kupujesz na bank czy jak ? bo nie wiem czy szanować czy nie
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 generalnie Mirek jak będziesz sprzedawał to daj znać :gwizdanie: Czyli tak na początku następnego roku [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________ Sosem ale to kupujesz na bank czy jak ? bo nie wiem czy szanować czy nie :laghing2:
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru Ty jeszcze nie jechałeś .......hhhhhmmmmmmmmm................. to może jak Somes je kupi to Ci da
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja myślę o zmianie na drugę połowę przyszłego roku zobaczymy na co wówczas będzie mnie stać
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 i dzięki za zlota było mega fajnie się wracało - drogi puste MB S-klasa skilowane V-max 250 i dalej nic.......jeba...y ogranicznik
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Guru Ty jeszcze nie jechałeś .......hhhhhmmmmmmmmm................. to może jak Somes je kupi to Ci da Ja to nie chcę bo takie rzeczy to też mi tylko w głowie mieszają a potem mnie gryzło że mogłem wziąć te twoje B6 choć musiał bym wziąć kredyt na 10 koła ......... i takie durne myśli więc ja wolę mieć spokojną głowę
gregory Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niech ktoś poskłada te literki od Krola, bo on chyba stara się nam coś powiedzieć
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niech ktoś poskłada te literki od Krola, bo on chyba stara się nam coś powiedzieć
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać też nie jechałeś jacyś dziwni jesteście - to Max był jeden raz na SG i jechał a Wy się czaicie jak............
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać też nie jechałeś jacyś dziwni jesteście - to Max był jeden raz na SG i jechał a Wy się czaicie jak............ ale Max prowadził czy siedział jako pasażer? bo jako pasażer to jeden z pierwszych jechałem
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać też nie jechałeś jacyś dziwni jesteście - to Max był jeden raz na SG i jechał a Wy się czaicie jak............ ale Max prowadził czy siedział jako pasażer? bo jako pasażer to jeden z pierwszych jechałem prowadził - i nawet daleko jechał :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać też nie jechałeś jacyś dziwni jesteście - to Max był jeden raz na SG i jechał a Wy się czaicie jak............ Miron a co ty myślisz my już po prostu jesteśmy dorośli i poważni i nie ekscytujemy się tam jakimś B7 z silnikiem 3.0 bo to nam nie przystoi :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Somes jak kupisz Mironowoz to ja tez chce się przejechać jasne że będziesz chciał... bo ja tam pół silnika wymienie
Rekomendowane odpowiedzi