Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 jechać na narty to jedno - a jchać pouczyć Pucka to drugie - na to trzeba trochę czasu Puscimy go w samopas z największej góry to sie nauczy
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 decydujcie co i kiedy - ale niedziele odradzam
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 zróbmy referendum ten jak coś pierdolnie
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ilu by nas jechało i kto jest za jakim terminem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: A jak se złamie rękę to możesz go dobić
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: jak kupię karnet to będę popierdzielał non stop a nie uczył
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: musicie go pilnowac bo jak pucek upadnie to cały stok wybuchnie... :polew: :polew: :decayed:
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: A jak se złamie rękę to możesz go dobić różowy, cisza...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja jestem za jakims wekeendem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: tak to moge jechać jak już będziesz czaił co i jak - ale nie na pierwszy raz
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: przy okazji i mnie skontrolujesz , bo ja też na parapet chce ,a trochę nie kumaty w tym jestem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: musicie go pilnowac bo jak pucek upadnie to cały stok wybuchnie... :polew: :polew: :decayed: smarkaczu...
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja jestem za jakims wekeendem :gwizdanie: a kto powiedział że tylko jeden wyjazd musi być
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: musicie go pilnowac bo jak pucek upadnie to cały stok wybuchnie... :polew: :polew: :decayed: smarkaczu...
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: musicie go pilnowac bo jak pucek upadnie to cały stok wybuchnie... :polew: :polew: :decayed: smarkaczu... Pucek dorwiemy go razem... to nawet brat z Japonii go nie obroni... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi