Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja jestem za jakims wekeendem :gwizdanie: a kto powiedział że tylko jeden wyjazd musi być dopoki bedzie snieg spota robimy na stoku
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja sobie uświadomiłem że nie mam przecież spodni i kurtki, żadnych gogli, rękawiczek, więc najpierw się w to zaopatrzę a potem pojadę, więc chyba najlepiej będzie karnąć się w weekend gdzieś, ale przyszły
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ty mi Miron powiesz co i jak, pokażesz, a ja będę próbował, od czasu do czasu mnie skontrolujesz :gwizdanie: musicie go pilnowac bo jak pucek upadnie to cały stok wybuchnie... :polew: :polew: :decayed: smarkaczu... Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? yhhh Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? o my good...:OOO
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja jestem za jakims wekeendem :gwizdanie: a kto powiedział że tylko jeden wyjazd musi być dopoki bedzie snieg spota robimy na stoku w Bytomiu
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja sobie uświadomiłem że nie mam przecież spodni i kurtki, żadnych gogli, rękawiczek, więc najpierw się w to zaopatrzę a potem pojadę, więc chyba najlepiej będzie karnąć się w weekend gdzieś, ale przyszły spoko dobry termin
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja jestem za jakims wekeendem :gwizdanie: a kto powiedział że tylko jeden wyjazd musi być dopoki bedzie snieg spota robimy na stoku w Bytomiu chyba w tej knajpie pod stokiem
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Rudi przyznaj się - skopiowałaś to
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pucek PW odbierz wiedziałem :gwizdanie:
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pucek PW odbierz wiedziałem HAHAHAHAHA
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 mamy trochę czasu na te wypady więc luz
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a Jego sie boje Ciebie nie... :decayed:
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a Jego sie boje Ciebie nie... :decayed: a powinieneś
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca....
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 jak będzie pogoda i będzie mi się chciało pośmigać - dam znać czy jest ktoś chętny w tygodniu się zabrać w jedno auto [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 23:50_________________________________________________ ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca....
Rekomendowane odpowiedzi