Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... to zaraz dostaniesz od Rudi , tylko pewnie na PW
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 dziękujemy ależ proszę bardzo to tak na wszeli wypadek jabym nie była w stanie jutro pisac [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 23:49_________________________________________________ Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a Jego sie boje Ciebie nie... :decayed: o cześć młody Siema
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ok - ja spadam - do jutra Trzym sie...
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a Jego sie boje Ciebie nie... :decayed: ok zapamiętam - po ogólnopolskim będzie tez miał tu swoją emotkę
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ok - ja spadam - do jutra Dopiero pierwszy raz to jeszcze ze dwa będą
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... typu : "na górze róże na dole fiołki , chodź sie dupić" :polew:
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ok - ja spadam - do jutra Dopiero pierwszy raz to jeszcze ze dwa będą jak nie wiecej
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... typu : "na górze róże na dole fiołki , chodź sie dupić" :polew:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... typu : "na górze róże na dole fiołki , chodź sie dupić" :polew: :polew:
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coś Ci nie pasuje...!!??? (nie pogniewaj sie to na żarty... :tongue4: ) :polew: :polew: :polew: dajcie znać kiedy jedziecie to ja jak będę mógł pojadę (weekedny odpadają - szkoła) Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? - ku***a Jego sie boje Ciebie nie... :decayed: ok zapamiętam - po ogólnopolskim będzie tez miał tu swoją emotkę Dobra boje sie... :tongue4:
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... typu : "na górze róże na dole fiołki , chodź sie dupić" :polew: co Ty jakis taki nie wyżyty :polew:
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tam nie lubię takich kopiowanych życzeń wolę te z serca.... typu : "na górze róże na dole fiołki , chodź sie dupić" :polew: co Ty jakis taki nie wyżyty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi