Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 buheheheh dajcie sobie po szlagu nie mogę się doczekać żeby go uciszyć... Bójka kiedy ??
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 buheheheh dajcie sobie po szlagu nie mogę się doczekać żeby go uciszyć... Bójka kiedy ?? Ale nie ja z Somesem tylko ty
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 powiem tak jesteś już prawie po wszystkich możliwych zabiegach , a ja dopiero przed wszystkimi :gwizdanie: zanim Ty coś ruszysz to ja już inną furą będę jeździł jak już chcesz się tak przekomarzać.. jeszcze mnie nie pojebalo zeby robic program w zime
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja robię każde Tico i jestem dobry jakoś przeszła mi ta napinka kto wygra z kim chyba że to cisza przed burzą powiem tak jesteś już prawie po wszystkich możliwych zabiegach , a ja dopiero przed wszystkimi :gwizdanie: zanim Ty coś ruszysz to ja już inną furą będę jeździł jak już chcesz się tak przekomarzać.. przed wszystkimi? tip + program i to te wszystkie zabiegi?
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 tip + program i to te wszystkie zabiegi? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:55_________________________________________________też mnie to nie rajcuje ale ok objadę go i się zamknie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:55_________________________________________________Pucek daj mu spokój... nieźle mu idzie... dywaniki już zmienił
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 też mnie to nie rajcuje ale ok objadę go i się zamknie
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja robię każde Tico i jestem dobry jakoś przeszła mi ta napinka kto wygra z kim chyba że to cisza przed burzą powiem tak jesteś już prawie po wszystkich możliwych zabiegach , a ja dopiero przed wszystkimi :gwizdanie: zanim Ty coś ruszysz to ja już inną furą będę jeździł jak już chcesz się tak przekomarzać.. przed wszystkimi? tip + program i to te wszystkie zabiegi? nawet choćby to wystarczy zeby objechac TŁDI Somesa
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nawet choćby to wystarczy zeby objechac TŁDI Somesa prędzej na b7 nazbieram niż Ty na program [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:57_________________________________________________jeszcze masz coś do powiedzenia?
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 widzę że zaczyna się młyn spadam spać gejasy :>
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 powiem tak jesteś już prawie po wszystkich możliwych zabiegach , a ja dopiero przed wszystkimi :gwizdanie: zanim Ty coś ruszysz to ja już inną furą będę jeździł jak już chcesz się tak przekomarzać.. chyba nie myslisz , ze ktos bedzie wiecznie jezdził B5 albo sam sie uważasz za bog wie kogo [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:59_________________________________________________ widzę że zaczyna się młyn spadam spać gejasy :> nara maly geju :polew:
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 jaki mały, jestem wyższy niż Ty a co za tym idzie mam większego :gwizdanie: jak już to nara MŁODY geju
SoMeS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 po prostu w przeciwieństwie do Ciebie mierzę siły na zamiary... spadam spać zanim... :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 nawet choćby to wystarczy zeby objechac TŁDI Somesa prędzej na b7 nazbieram niż Ty na program [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:57_________________________________________________jeszcze masz coś do powiedzenia? B7 mnie nie kreci :polew: wolę B8
Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 jaki mały, jestem wyższy niż Ty a co za tym idzie mam większego :gwizdanie: jak już to nara MŁODY geju czy masz wiekszego nie wiadomo , może Guru wie
Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 tak a pro po też mierze siły na zamiary więc 250 KM z mojego Apu nie chce mieć Ale myślę ,że w okolicy 2** będzie ... szkoda kasy na poważne mody ... Skoro za jakiś czas ma być 2.0 TFSI
Patrikos28 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Narazie nagle smsek ucichł jak wsparcie ucichło [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 01:10_________________________________________________widzę że juz cisza wiec wszystkim pozostałym
Rekomendowane odpowiedzi