Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Egon, mogłeś wczoraj być, były 2 auta na tych Twoich super duper mega lampach :decayed: o przód mi chodzi :naughty:

Gregory, nasmarować to ja dzisiaj muszę ale co innego :> idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: :kox: :kox:

czyli znów obolały przez 2 dni :polew:

napewno nie na tych samych :wink4:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka Egon, mogłeś wczoraj być, były 2 auta na tych Twoich super duper mega lampach :decayed: o przód mi chodzi :naughty:

Gregory, nasmarować to ja dzisiaj muszę ale co innego :> idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: :kox: :kox:

czyli znów obolały przez 2 dni :polew:

napewno nie na tych samych :wink4:

o przednich lampach mówie....

te z ledowym paskiem, jeden miał ten stary typ a jeden ten nowy :gwizdanie:

Opublikowano

i co padaka ?? szczerze ??

Opublikowano

idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: :kox: :kox:

Łłłłłeeeeee......, to nudy

:polew:

Opublikowano

a ten nowy typ ciemne auto czy jasne i czy lampy czarne??

Opublikowano

ja tego nie skomentowałem, ale Miron za to to zrobił, I TAK WIEŚ :polew:

odpuść Egon, nie patrz po nich, bo widzę że dalej jesteś napalony, auto ciemne

Opublikowano

chyba na 80% jednak bedzie polift tylko sie zastanawiam czy D2S czy normalnie na H7 :tongue4:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:50_________________________________________________ale chcial bym te nowe zobaczyc na zywo

Opublikowano

jak kupujesz II lift to ori valeo są na h7 a DEPO są na d2s

hid do tego i tego i tak pasuje

Gregory, a Ty to na jaki Bal idziesz? chyba do baru...[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:52_________________________________________________ale jesteś uparty, ja bym takich żadnych ledów na przód auta nie zakładał, te z S6 są jakie są ale i tak to już razi na B5

Opublikowano

no wlasnie tylko chodzi mi o paly bo jak pisze na lampach D2S to sie niebeda mieli za bardzo do czego doczepic a jak sie doczepia to niezmienie zarowki na miejscu :wallbash:

Opublikowano

no wlasnie tylko chodzi mi o paly bo jak pisze na lampach D2S to sie niebeda mieli za bardzo do czego doczepic a jak sie doczepia to niezmienie zarowki na miejscu :wallbash:

Egon zakładaj Depo D2S bo lampy mają homologację na Xenon i nie mają się o co czepiać, sprysków też nie ma w każdym aucie co ma Xenon, a czy masz układ samoregulacji to oni nie są w stanie sprawdzić na miejscu :wink4:

Ori lampy Valeo nie mają homologacji na xenon i się pały czepiają o to od razu.

Opublikowano

ja, Gregory + dużo dużo innych którzy jeżdżą na Valeo mają HIDy, kontrole, przeglądy - ZERO PROBLEMÓW

panikujesz...

oni to Cie jedynie dupną za brak sprysków, ważne że lampy na soczewkach

Opublikowano

ja, Gregory + dużo dużo innych którzy jeżdżą na Valeo mają HIDy, kontrole, przeglądy - ZERO PROBLEMÓW

panikujesz...

oni to Cie jedynie dupną za brak sprysków, ważne że lampy na soczewkach

wlasnie ostatnio kumpla dupneli w passacie mial wlozone hidy H7 soczewka oczywiscie i do tego spryski i kazali mu wymienic bo nie pisalo wlasnie na lampach D2S i on tlumaczy ze ma spryski a policjant do niego ze go to nie interesuje i wlasnie nie kazde auto ma ori spryski ponoc volvo w zwyklych kloszach ma xenon i niema spryskow i ma atesty i jak pisze D2S to niewymagane sa spryski ale wiadomo na jakiego policjanta sie trafi :wallbash:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 17:01_________________________________________________

Egon zakładaj Depo D2S bo lampy mają homologację na Xenon i nie mają się o co czepiać, sprysków też nie ma w każdym aucie co ma Xenon, a czy masz układ samoregulacji to oni nie są w stanie sprawdzić na miejscu :wink4:

Ori lampy Valeo nie mają homologacji na xenon i się pały czepiają o to od razu.

dokladnie i chyba tak zrobie ze zaloze D2S :)

Opublikowano

Witam :hi:.......................i żegnam bo spadam na imprezę :)

Krolu ja nie mam psa :tongue4:

Gregor tylko ty tam nie próbuj nigdzie drzwi otwierać po 12 :decayed:

To Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim :hi: a jak jutro nie będę miał poprawki imprezy to z niektórymi zobaczymy się w Knurowie na spociku :naughty:

Opublikowano

dobry wieczór Panowie :hi:

koszule wyprasowane? :naughty:

Opublikowano

koszule wyprasowane? :naughty:

a jakze wszystko wisi na wieszaku i czeka

Opublikowano

wlasnie ostatnio kumpla dupneli w passacie mial wlozone hidy H7 soczewka oczywiscie i do tego spryski i kazali mu wymienic bo nie pisalo wlasnie na lampach D2S i on tlumaczy ze ma spryski a policjant do niego ze go to nie interesuje i wlasnie nie kazde auto ma ori spryski ponoc volvo w zwyklych kloszach ma xenon i niema spryskow i ma atesty i jak pisze D2S to niewymagane sa spryski ale wiadomo na jakiego policjanta sie trafi :wallbash:

Pucek, ja mam ori Valeo ale wolałbym mieć Depo bo mimo, że podróbki to mają przynajmniej homologację na xenon. Nie wszystki auta mające seryjnie Xenon miały spryski. W pierwszej kolejności pały patrzą na to czy klosz ma homologację na xenon. Mnie raz zatrzymali i właśnie o to się czepiali.

Opublikowano

Gregor tylko ty tam nie próbuj nigdzie drzwi otwierać po 12 :decayed:

To Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim

:polew:

Spoko idę na prywatkę do kumpla który niedawno kupił se mieszkanie i się wprowadził i tak się składa, że nie ma jeszcze drzwi poza frontowymi :polew:

Opublikowano

Miron dopisuj mnie tam też z tym że ja bez sprzętu - wypożyczę sobie :wink4:

Opublikowano

:siema: