egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Siemka Egon, mogłeś wczoraj być, były 2 auta na tych Twoich super duper mega lampach o przód mi chodzi Gregory, nasmarować to ja dzisiaj muszę ale co innego :> idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: czyli znów obolały przez 2 dni napewno nie na tych samych
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Siemka Egon, mogłeś wczoraj być, były 2 auta na tych Twoich super duper mega lampach o przód mi chodzi Gregory, nasmarować to ja dzisiaj muszę ale co innego :> idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: czyli znów obolały przez 2 dni napewno nie na tych samych o przednich lampach mówie.... te z ledowym paskiem, jeden miał ten stary typ a jeden ten nowy :gwizdanie:
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 idę na sylwka do pewnej panny, sam na sam :kox: Łłłłłeeeeee......, to nudy
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a ten nowy typ ciemne auto czy jasne i czy lampy czarne??
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja tego nie skomentowałem, ale Miron za to to zrobił, I TAK WIEŚ odpuść Egon, nie patrz po nich, bo widzę że dalej jesteś napalony, auto ciemne
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 chyba na 80% jednak bedzie polift tylko sie zastanawiam czy D2S czy normalnie na H7 [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:50_________________________________________________ale chcial bym te nowe zobaczyc na zywo
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 jak kupujesz II lift to ori valeo są na h7 a DEPO są na d2s hid do tego i tego i tak pasuje Gregory, a Ty to na jaki Bal idziesz? chyba do baru...[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:52_________________________________________________ale jesteś uparty, ja bym takich żadnych ledów na przód auta nie zakładał, te z S6 są jakie są ale i tak to już razi na B5
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 no wlasnie tylko chodzi mi o paly bo jak pisze na lampach D2S to sie niebeda mieli za bardzo do czego doczepic a jak sie doczepia to niezmienie zarowki na miejscu
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 no wlasnie tylko chodzi mi o paly bo jak pisze na lampach D2S to sie niebeda mieli za bardzo do czego doczepic a jak sie doczepia to niezmienie zarowki na miejscu Egon zakładaj Depo D2S bo lampy mają homologację na Xenon i nie mają się o co czepiać, sprysków też nie ma w każdym aucie co ma Xenon, a czy masz układ samoregulacji to oni nie są w stanie sprawdzić na miejscu Ori lampy Valeo nie mają homologacji na xenon i się pały czepiają o to od razu.
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja, Gregory + dużo dużo innych którzy jeżdżą na Valeo mają HIDy, kontrole, przeglądy - ZERO PROBLEMÓW panikujesz... oni to Cie jedynie dupną za brak sprysków, ważne że lampy na soczewkach
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja, Gregory + dużo dużo innych którzy jeżdżą na Valeo mają HIDy, kontrole, przeglądy - ZERO PROBLEMÓW panikujesz... oni to Cie jedynie dupną za brak sprysków, ważne że lampy na soczewkach wlasnie ostatnio kumpla dupneli w passacie mial wlozone hidy H7 soczewka oczywiscie i do tego spryski i kazali mu wymienic bo nie pisalo wlasnie na lampach D2S i on tlumaczy ze ma spryski a policjant do niego ze go to nie interesuje i wlasnie nie kazde auto ma ori spryski ponoc volvo w zwyklych kloszach ma xenon i niema spryskow i ma atesty i jak pisze D2S to niewymagane sa spryski ale wiadomo na jakiego policjanta sie trafi [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 17:01_________________________________________________ no wlasnie tylko chodzi mi o paly bo jak pisze na lampach D2S to sie niebeda mieli za bardzo do czego doczepic a jak sie doczepia to niezmienie zarowki na miejscu Egon zakładaj Depo D2S bo lampy mają homologację na Xenon i nie mają się o co czepiać, sprysków też nie ma w każdym aucie co ma Xenon, a czy masz układ samoregulacji to oni nie są w stanie sprawdzić na miejscu Ori lampy Valeo nie mają homologacji na xenon i się pały czepiają o to od razu. dokladnie i chyba tak zrobie ze zaloze D2S
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam .......................i żegnam bo spadam na imprezę Krolu ja nie mam psa Gregor tylko ty tam nie próbuj nigdzie drzwi otwierać po 12 To Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim a jak jutro nie będę miał poprawki imprezy to z niektórymi zobaczymy się w Knurowie na spociku
SoMeS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 dobry wieczór Panowie koszule wyprasowane?
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 dobry wieczór Panowie koszule wyprasowane? a jakze wszystko wisi na wieszaku i czeka
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 wlasnie ostatnio kumpla dupneli w passacie mial wlozone hidy H7 soczewka oczywiscie i do tego spryski i kazali mu wymienic bo nie pisalo wlasnie na lampach D2S i on tlumaczy ze ma spryski a policjant do niego ze go to nie interesuje i wlasnie nie kazde auto ma ori spryski ponoc volvo w zwyklych kloszach ma xenon i niema spryskow i ma atesty i jak pisze D2S to niewymagane sa spryski ale wiadomo na jakiego policjanta sie trafi Pucek, ja mam ori Valeo ale wolałbym mieć Depo bo mimo, że podróbki to mają przynajmniej homologację na xenon. Nie wszystki auta mające seryjnie Xenon miały spryski. W pierwszej kolejności pały patrzą na to czy klosz ma homologację na xenon. Mnie raz zatrzymali i właśnie o to się czepiali.
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ori Xenon do Volvo i nie na soczewce http://www.allegro.pl/item859810716_volvo_s80_s_80_s_80_bi_xenon_bi_xenony_biksenony.html
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Gregor tylko ty tam nie próbuj nigdzie drzwi otwierać po 12 To Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Spoko idę na prywatkę do kumpla który niedawno kupił se mieszkanie i się wprowadził i tak się składa, że nie ma jeszcze drzwi poza frontowymi
SoMeS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Miron dopisuj mnie tam też z tym że ja bez sprzętu - wypożyczę sobie
Rekomendowane odpowiedzi