SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jakich lusterek bo nie w temacie jestem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jeszcze raz zycze wam wszystekigo dobrego, żeby wam turbiny dobrze pompowały w tym 2010 roku a kto nie ma pompki ten c.i.p.a
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jeszcze raz zycze wam wszystekigo dobrego, żeby wam turbiny dobrze pompowały w tym 2010 roku a kto nie ma pompki ten c.i.p.a
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 SoMeS, poczytaj sobie na SK od strony w tył mówie Ci, jebniesz nie no Miszka, respekt, dobrą masz pamięć, albo tak zajebistą kape miałeś
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 SoMeS, poczytaj sobie na SK od strony w tył mówie Ci, jebniesz nie no Miszka, respekt, dobrą masz pamięć, albo tak zajebistą kape miałeś chyba kape miałem ostrą :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 aaa teraz już wiem o co chodzi Miszka coś się tak zbulwersował? to tylko lusterko
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no Miszka, inaczej tego nie widzę :gwizdanie: naprawde, coś Cie te lusterka prześladują...
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jakich lusterek bo nie w temacie jestem :gwizdanie: z miesiąc temu zaj.bali mi wkłady od lusterek tak, że jedno było wyszarpane z bebechami, a dziś w nocy ktos potraktował z buta moje lusterko i wisi sobie
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 z miesiąc temu zaj.bali mi wkłady od lusterek tak, że jedno było wyszarpane z bebechami, a dziś w nocy ktos potraktował z buta moje lusterko i wisi sobie ale jak wisi? prosto? czy bokiem? mam nadzieję że nie do góry nogami?
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak pisior jak śpi ktoś kopnął od strony lustra, w ta stronę co sie nie składa
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak pisior jak śpi :polew: ktoś kopnął od strony lustra, w ta stronę co sie nie składa szkoda że ten ktoś nie szedł w drugą stronę
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 My tu się śmiejemy a Miszka znów na katowickich będzie im truł czy ktoś nie ma lusterka
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 sorry Miszka ale nie mogłem się powstrzymać
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spoko ale już raz je kleiłem i sie wcale nie składało skleję i teraz i nie będe zanudzał chłopaków o lusterka jak ci grube mody robią :>
Guregoru Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 To co spocik w Knurowie dziś tak myślę po 18 było by dobrze żebym już nie widział 4 pasów na Rybnickiej jak będę jechał Ja pie*dole ale mnie bania napie*dala [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 14:58_________________________________________________Ps. Pucek czekaj ja ci dam gejka przyjedź dziś to zobaczysz
Guregoru Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guru Chyba tak ale jeszcze nie wiem czy to ja
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie Ty jeden walczysz z tym :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie Ty jeden walczysz z tym :gwizdanie: Tak ale ja na razie przegrywam a wy :?:
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 mi rosół pomógł nieco ale dalej w głowie się kręci
Rekomendowane odpowiedzi