Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 daj spokój :gwizdanie: odkąd wstałem o 13tej to nic innego nie robię "wstałem o 13" czy ty czasami nie próbujesz mnie wku...........rzyć
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 daj spokój :gwizdanie: odkąd wstałem o 13tej to nic innego nie robię "wstałem o 13" czy ty czasami nie próbujesz mnie wku...........rzyć dobry sen to podstawa dbania o urodę
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie mi to oceniać ale po tobie to chyba tego nie widać
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie mi to oceniać ale po tobie to chyba tego nie widać różowy gej mi będzie mówił czy ja przystojny jestem :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja nie wiem co wy z tymi pedałami macie ale na pewno macie jakiś niedosyt
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja nie wiem co wy z tymi pedałami macie ale na pewno macie jakiś niedosyt ja już też się pogubiłem
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja nie wiem co wy z tymi pedałami macie ale na pewno macie jakiś niedosyt ja już też się pogubiłem Tylko nie zabłądź
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja nie wiem co wy z tymi pedałami macie ale na pewno macie jakiś niedosyt ja już też się pogubiłem Tylko nie zabłądź spokojnie.... idę twardo tam gdzie cycki
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja nie wiem co wy z tymi pedałami macie ale na pewno macie jakiś niedosyt ja już też się pogubiłem Tylko nie zabłądź spokojnie.... idę twardo tam gdzie cycki Tzn twarde cycki k**wa jak mi się chce spać ale nie wiem czy mogę od forum odejść bo od wczoraj miałem 20 stron do nadrobienia
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tzn twarde cycki ku***a jak mi się chce spać ale nie wiem czy mogę od forum odejść bo od wczoraj miałem 20 stron do nadrobienia młode jędrne nie odchodź bo z kim ja tu będę siedział
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tzn twarde cycki ku***a jak mi się chce spać ale nie wiem czy mogę od forum odejść bo od wczoraj miałem 20 stron do nadrobienia młode jędrne nie odchodź bo z kim ja tu będę siedział A nie umiesz pisać sam do siebie
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie próbowałem jeszcze a jak to się robi?
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie próbowałem jeszcze a jak to się robi? No taki spamer i jeszcze nie wie To ja się powinienem od ciebie uczyć a nie ty ode mnie
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie próbowałem jeszcze a jak to się robi? No taki spamer i jeszcze nie wie To ja się powinienem od ciebie uczyć a nie ty ode mnie .
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie próbowałem jeszcze a jak to się robi? No taki spamer i jeszcze nie wie To ja się powinienem od ciebie uczyć a nie ty ode mnie . Ale nie podbieraj pomysłów Krolowi
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:40_________________________________________________nie no dobra koniec :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:40_________________________________________________nie no dobra koniec :gwizdanie: Oho Prezes wszedł to ja chyba idę
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 jestem, musiałem odwiedzić ciotkę i jeszcze babci złożyć życzenia :gwizdanie: a no kupiłem, jestem mega zadowolony, ubrałem to wszystko w domu i jest EXTRA, MIRON, DZIĘKI WIELKIE!!! :notworthy: kupiłem wszystko dobrych i znanych firm za rozsądne pieniądze, gdzie ja sam chciałem kupić chińskie spodnie drożej niż kupiłem takie profesjonalne jeszcze raz DZIĘKI MIRON a Dorocie podziękuj za wyrozumiałość nie była zła - jakiś kolega był u niej
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie była zła - jakiś kolega był u niej :gwizdanie:
boniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie na co zwracac uwage przy kupnie b6 ?? napewno bedzie przerobka bo znajomy wraca koncem stycznia...
Rekomendowane odpowiedzi