krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krolu co Ci mam teraz napisać jak dokładnie nie wiadomo ilu nas jedzie - będę kombinował tak, żeby było dobrze ale dopiero wieczorem[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 13:05_________________________________________________Jak napisałem że zapisy do dzisiaj do 20.00 to do 20.00 dobrze :notworthy:
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 eeee to słaba rozkminka... jedyna b5, do tego jedyne auto z 4 osobami + najdłuższe narty nie wiem jak się zapakujemy... Krolu martwisz się jakbyś jechał w jednym aucie w 4 osoby każda o masie 120kg a trzsa miałaby nie 80 a 800km ma ktoś bagażnik na dach do sedana b5 ??? :gwizdanie: dobra narazie luz przecież wcześniej pisałeś że masz :mysli: :mysli:
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krolu ja mam bagażnik ale on do avanta jest i muszę podjechać kupić te łapki do sedana na razie czekamy do 20
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobrze :notworthy: i nie rób dymów więcej
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 nooooooo........................ naprawdę - troche zaufania - będę kombinował tak, żeby było dobrze - ale najpierw muszę znać ilość osób
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 eeee to słaba rozkminka... jedyna b5, do tego jedyne auto z 4 osobami + najdłuższe narty nie wiem jak się zapakujemy... Krolu martwisz się jakbyś jechał w jednym aucie w 4 osoby każda o masie 120kg a trzsa miałaby nie 80 a 800km ma ktoś bagażnik na dach do sedana b5 ??? :gwizdanie: dobra narazie luz przecież wcześniej pisałeś że masz :mysli: :mysli: pisałem, że mam uchwyty a brakuje mi bazy... :wallbash: czytaj ze zrozumieniem
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 pisałem, że mam uchwyty a brakuje mi bazy... :wallbash: czytaj ze zrozumieniem a ja mam trumne bez uchwytów to może by się coś dało z tego zrobić
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: dupowłaz
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: dupowłaz czekaj niech ja cię dorwę to inaczej będziesz śpiewał :decayed:
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: U pojechałeś jak różowy
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 czekaj niech ja cię dorwę to inaczej będziesz śpiewał :decayed: takim sopranem jak Ty?
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 czekaj niech ja cię dorwę to inaczej będziesz śpiewał :decayed: takim sopranem jak Ty? Ty chyba dawno nie jeździłeś po lesie w bagażniku.
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Spokój Somes bo Pitek już mi tu na gg pisze, żebym go wsparł i ma płaczki w oczach to teraz ma prze****ne bo tak nie było
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a gregor nadrabia te 70 stron :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie robić mi tu BORUTY i nie traktować Mirona jak gówniarza i amatora, DOBRA!!!!!!! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: Pitek - przelew poszedł
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a gregor nadrabia te 70 stron :gwizdanie: albo jeszcze pijany jest i zasnął tu
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemka narciarze i parapeciarze... widze tutaj niezła panika z powodu wyjazdu
Rekomendowane odpowiedzi