SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes ty nie masz zadnej d*py, ze caly dzien tylko na forum ? odpoczywam po nocy i nie chce mi się z pokoju ruszać bo się
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes ty nie masz zadnej d*py, ze caly dzien tylko na forum ? ma ale sie obraziła
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes ty nie masz zadnej d*py, ze caly dzien tylko na forum ? ma ale sie obraziła No że za dużo czasu na forum przesiaduje
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 i jak mnie musi rozbierać to zawsze z klubowej koszulki
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 i jak mnie musi rozbierać to zawsze z klubowej koszulki zdejmuje slipy a tam jszcze klubowa ramka
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzieciaki :gwizdanie: SoMeS, bez kraty piwa nie wsiądziesz do multivana, chyba o tym wiesz Guru, ale się ostatnio zaczepny zrobiłeś... do multivana wsiądę z kratą ale na miejscu już będzie pusta postawisz w przerwie obiadowej przy grilu Grillu? robimy sami grilla czy tam będzie poprostu do kupienia jedzenie z grilla?
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 i jak mnie musi rozbierać to zawsze z klubowej koszulki zdejmuje slipy a tam jszcze klubowa ramka :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 i jak mnie musi rozbierać to zawsze z klubowej koszulki zdejmuje slipy a tam jszcze klubowa ramka i wydziarane a4 nad tym avantem :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzieciaki :gwizdanie: SoMeS, bez kraty piwa nie wsiądziesz do multivana, chyba o tym wiesz Guru, ale się ostatnio zaczepny zrobiłeś... do multivana wsiądę z kratą ale na miejscu już będzie pusta postawisz w przerwie obiadowej przy grilu Grillu? robimy sami grilla czy tam będzie poprostu do kupienia jedzenie z grilla? tam jest grill do dyspozycji - taki mega na 100 osób i można kupic gotowe ( grill zadaszony ale na powietrzu )
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.istebna.org/index.php/cennik-karnetow
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no to fajnie chodzi za mną karczek To go zabij bo jeszcze cię ugryzie
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no to fajnie chodzi za mną karczek To go zabij bo jeszcze cię ugryzie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 21:03_________________________________________________ok idę oglądać meczyk ale będę tu wpadał
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ok idę oglądać meczyk ale będę tu wpadał Po co
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 no to fajnie chodzi za mną karczek To go zabij bo jeszcze cię ugryzie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 21:03_________________________________________________ok idę oglądać meczyk ale będę tu wpadał nie trzeba
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 albo najlepiej zostawie to okno otwarte
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 albo najlepiej zostawie to okno otwarte no tak, naliczy Ci czas na forum :>
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 albo najlepiej zostawie to okno otwarte no czas, naliczy Ci czas na forum :> Jeden spamer poszedł to drugi wrócił
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 albo najlepiej zostawie to okno otwarte no czas, naliczy Ci czas na forum :> Jeden spamer poszedł to drugi wrócił tak, chciałbyś
Rekomendowane odpowiedzi