SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Królu, to tak jak z dziewicą...jest ciężko, ale da się dobre
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak to nie... masz się zamknąć w sobie jak wymienisz halla, czujnik temperatury oleju, olej i to co masz zj*bane w aucie to możesz pisać... Jak masz w takim stanie gluta to możesz zabłysnąć ale jedynie na Newbiu :gwizdanie: :polew: Mi przynajmniej dach nie rdzewieje A co ma piernik do wiatraka Ty na dach nie uciekaj
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kurcze nie umiem się przebić przez spam... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? 4.. 3.. 1.. 1.. 1.. Królu, to tak jak z dziewicą...jest ciężko, ale da się Ale mu dałeś porównanie teraz nie zaśnie w nocy
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kurcze nie umiem się przebić przez spam... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? 4.. 3.. 1.. 1.. 1.. Królu, to tak jak z dziewicą...jest ciężko, ale da się :polew:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: właśnie dlatego że to Twoje auto - grzecznościowy wpis [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:44_________________________________________________ja u siebie też
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: loża jest z tyłu ten obok Ciebie też moze pić tylko ty dymasz za kółkiem :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: bo Miron wie że jak Ty pojedziesz to będzie jeb jeb d*p ciul i pojedziesz na lince :>
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: właśnie dlatego że to Twoje auto - grzecznościowy wpis [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:44_________________________________________________ja u siebie też w moim aucie to jo jest no.1 no ale niech już zostanie
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: i chodzi o kolejnośc jechania - najpierw zbierasz ludzi a potem jest podane gdzie masz jechać
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: bo Miron wie że jak Ty pojedziesz to będzie jeb jeb d*p ciul i pojedziesz na lince :>
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron, ja wiem dlaczego tak mnie wpisałeś, Bish kopt prowadzi tam a ja z powrotem dzieki dzięki, ale masz dobre serce
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: bo Miron wie że jak Ty pojedziesz to będzie jeb jeb d*p ciul i pojedziesz na lince :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie podsumowanie tygodnia 10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu SoMeS 1367 Guregoru 721 miron78 703 pucek2509 543 diman 353 nike21 316 krolu 309 Madas 280 Cuber 275 ykk 224
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: właśnie dlatego że to Twoje auto - grzecznościowy wpis [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:44_________________________________________________ja u siebie też w moim aucie to jo jest no.1 no ale niech już zostanie Keżor wrzuciłeś juz jakiś motor do tego auta czy jedziesz na lince
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 i chodzi o kolejnośc jechania - najpierw Najpierw to jedziemy po Guruguru
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja sie zastanawiam , czemu jestem w moim aucie na liście wypisany jako czwarty :gwizdanie: bo Miron wie że jak Ty pojedziesz to będzie jeb jeb d*p ciul i pojedziesz na lince :> spoko keżor, odegrasz się na stoku
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor wrzuciłeś juz jakiś motor do tego auta czy jedziesz na lince Keżor choć go objedziemy po 5 razy bo mnie gościu wkurw...
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor..... masz mieć :>..............od mikołaja
Rekomendowane odpowiedzi