SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pucek bo jak kraść to miliony a i jak się wy***ać to tak by narty łamać chyba że masz coś innego na myśli?
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobry Miron w trąbę dostaniesz Dziękuję za uwagę
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 tak, co innego mam na myśli Twój ubiór Dobry Miron w trąbę dostaniesz Dziękuję za uwagę Miron, ciekawe co znów zrobiłeś
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobry Miron w trąbę dostaniesz Dziękuję za uwagę jaki przelew by gliwickie normalnie chodziły? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:47_________________________________________________Co masz do mojego ubioru prócz tego że lubię czuć wiatr w zamarzniętych włosach?
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Guru, Ty byś chciał widzieć dzisiaj SoMeSa :polew: wszędzie musi być gwiazdą Co zaś wymyślił
Skydiver Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobry Miron w trąbę dostaniesz Dziękuję za uwagę A może najpierw ładnego kropka a potem dopiero w trąbę
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak za 5 minut forum nie będzie dobrze chodziło to przenoszę się na ełu
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak za 5 minut forum nie będzie dobrze chodziło to przenoszę się na ełu Szerokości :polew:
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak za 5 minut forum nie będzie dobrze chodziło to przenoszę się na ełu Szerokości :polew: Guru, nie żebym się cieszył :>
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobry Miron w trąbę dostaniesz Dziękuję za uwagę :decayed: :tongue4:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Krolu - fajnie że byłeś - ale nie wsadzaj mi więcej narty.................... Wybacz, mam nadzieje, że Ci się deska nie porysowała... Poza tym masz co wspominać odpinanie nart 10m nad ziemią :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak tam Panowie! Wszyscy żyją po wypadzie na sanki? Miałem się z Wami zabrać ale niestety nie udało się... Ale widzę, że jest kolejna propozycja więc tym razem chyba już sobie wszystko zorganizuję!
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Krolu - fajnie że byłeś - ale nie wsadzaj mi więcej narty.................... Wybacz, mam nadzieje, że Ci się deska nie porysowała... Poza tym masz co wspominać odpinanie nart 10m nad ziemią :gwizdanie: szkoda tylko że musiałem tego słuchać "jeszcze 5cm jeaaa!! :kox:" :polew:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 http://demotywatory.pl/665841/Rekawiczki-ogrodowe :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak za 5 minut forum nie będzie dobrze chodziło to przenoszę się na ełu Szerokości :polew: Nie płacz za mną [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:12_________________________________________________Pucek ty to siedź cicho
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie: Chodziło szybko.Wczoraj napisałeś , że możesz zrobić psikusa i będzie zamulało......i co zamula Chłopaki forum popsuł
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie: Chodziło szybko.Wczoraj napisałeś , że możesz zrobić psikusa i będzie zamulało......i co zamula Chłopaki forum popsuł Wczoraj się założyłeś że nie damy rady zwiesić forum bo siedzi na dwóch serwerach a skoro wygraliśmy to rozumiem że Ślaskie jadą do Bukowiny i koszt pobytu pokrywa A4 klub
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Masakra jak to forum chodzi... jak bym był klubowiczem to bym złożył reklamacje :gwizdanie: płacę wymagam :gwizdanie: ........kogoś w pupie szczypi że na śląskich tyle stron przybywa
Rekomendowane odpowiedzi