gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ok to ja teraz idę na techniczny Idź będę cię śledził
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 A Mirona gdzie wcięło [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ ok to ja teraz idę na techniczny Idź będę cię śledził
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ok to ja teraz idę na techniczny Idź będę cię śledził ale ja tam grzecznie będę ludzi pouczał
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ok to ja teraz idę na techniczny Idź będę cię śledził ale ja tam grzecznie będę ludzi pouczał Będzie wlepiał same :szukaj: :szukaj:
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( Bo ty masz dawać przykład że tak się nie robi :polew: Jak? Tak jak dostałeś kropka To była niezwykle wyrafionowana dyskusja na wyższym poziomie której moderator nie zrozumiał
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakoś szybciej nam zdjęli te kropki teraz :gwizdanie: Mnie nic dziś nie zdjęli ;( Bo ty masz dawać przykład że tak się nie robi :polew: Jak? Tak jak dostałeś kropka To była niezwykle wyrafionowana dyskusja na wyższym poziomie której moderator nie zrozumiał O k**wa :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora"
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" ostatnio lubię jak się pojawiają kłódeczki tam gdzie ingeruję
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" Pitek by powiedział "podpie**ol do szefa"
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" ostatnio lubię jak się pojawiają kłódeczki tam gdzie ingeruję W twoim przypadku to wszędzie eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" Pitek by powiedział "podpie**ol do szefa"
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam ale teraz już na prawdę będę robił to kulturalnie
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam ale teraz już na prawdę będę robił to kulturalnie Czyli zamiast sp***dalaj będzie spadaj zamiast k**wa będzie kurcze a zamiast pedale będzie buraku
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" ostatnio lubię jak się pojawiają kłódeczki tam gdzie ingeruję W twoim przypadku to wszędzie To dobrze, że jak zajechaliśmy z SoMeS-em na stok dziś to też kłótka nie wisiała
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 eee tam szukaj zaraz znajde kilkadziesiąt wątków moderatorom do zamknięcia Czyli system "zgłoś do moderatora" ostatnio lubię jak się pojawiają kłódeczki tam gdzie ingeruję W twoim przypadku to wszędzie To dobrze, że jak zajechaliśmy z SoMeS-em na stok dziś to też kłótka nie wisiała Ale operator wyciągu dostał pewnie kropka :polew:
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 SoMeS odnośnie twojego podpisu to nie jest prawdą, bo wystarczy, że znajdzie się 2.5TDI z automatem w budzie B5 po chipie i już będzie szybsze. A takich 2.5TDI nie brakuje :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 SoMeS odnośnie twojego podpisu to nie jest prawdą, bo wystarczy, że znajdzie się 2.5TDI z automatem w budzie B5 po chipie i już będzie szybsze. A takich 2.5TDI nie brakuje :gwizdanie: 2.5tdi robię na śniadanie
Rekomendowane odpowiedzi