Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Nie filozuj ........ niektórzy pracują na zmiany
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Nie filozuj ........ niektórzy pracują na zmiany Tak na zmiany pracują -> nie pracują
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Poza tym ktoś musi pilnować niepewnego moderatora
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Poza tym ktoś musi pilnować niepewnego moderatora A co boisz się o swoje posty
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Poza tym ktoś musi pilnować niepewnego moderatora A co boisz się o swoje posty Boję się o Ciebie
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Guru, Sky ...Guru teraz bedziesz mógł kropki ciulać jak ktoś bedzie fikał?
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witamy moderatora No tak któż inny mógł by siedzieć i na mnie czekać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:12_________________________________________________A po mnie to jedziesz że ja nie pracuję tylko na forum siedzę co Poza tym ktoś musi pilnować niepewnego moderatora A co boisz się o swoje posty Boję się o Ciebie O mnie nie musisz [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:40_________________________________________________ Guru, Sky ...Guru teraz bedziesz mógł kropki ciulać jak ktoś bedzie fikał? Ty już masz to tobie nie trzeba
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ten to bije od razu na żółtego chyba http://www.a4-klub.pl/smf/bledy_na_forum-t42169.0.html;msg1297240#new[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:42_________________________________________________ Guru to zdejmij mi kropka Tobie to bym dał drugiego ale dwóch się nie da Taki żarcik [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:44_________________________________________________Tak serio to ja bezpośrednio nie mogę dawać ani zdejmować kropków
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 bezpośrednio nie mogę dawać ani zdejmować kropków I całe szczęście bo znając Ciebie juz na Newbiu byś nowym rozdawał
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 bezpośrednio nie mogę dawać ani zdejmować kropków I całe szczęście bo znając Ciebie juz na Newbiu byś nowym rozdawał
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 łeeee.... to może dołoże coś na szybko i jak bede miał 3 to mi sie skasuje :kox:
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Idę bo się szef czepia czemu jeszcze na sklepy nie wyjechałem Do wieczorka [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 09:49_________________________________________________ łeeee.... to może dołoże coś na szybko i jak bede miał 3 to mi sie skasuje :kox:
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Idę bo się szef czepia czemu jeszcze na sklepy nie wyjechałem Do wieczorka No sam widzisz że nawet szef zauważył że sie obijasz Więc weź się za robotę i zrób coś pożytecznego
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 łeeee.... to może dołoże coś na szybko i jak bede miał 3 to mi sie skasuje :kox: ale konto :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 łeeee.... to może dołoże coś na szybko i jak bede miał 3 to mi sie skasuje :kox: ale konto :gwizdanie: :polew:
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam z rana Kropki zdejmują się same , automatycznie
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam z rana Prezes wpadł na kontrolę jak się sprawuje nowy moderator
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam z rana Kropki zdejmują się same , automatycznie
Rekomendowane odpowiedzi