SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To nie ja teraz zagłosowałem tak tak tak
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To nie ja teraz zagłosowałem tak tak tak Serio mówię ja strzelę focha i nie zagłosuję
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 bish-kopt wez te filmy wrzuc do galeri spotow bedzie dla potomnych a filmy spoko
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 bish-kopt wez te filmy wrzuc do galeri spotow bedzie dla potomnych a filmy spoko dokładnie - bo tu się zaraz stracą z przebiegiem stron
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany, a może lepiej zrobić ankietę co robimy na 2000 stronę??? przecież każdy wie że SoMeS jest przeciętny i ma spadać na drzewo...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 przecież każdy wie że SoMeS jest przeciętny i ma spadać na drzewo... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________Pucek ale dziwnie wyglądasz bez tych cyferek
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany, a może lepiej zrobić ankietę co robimy na 2000 stronę??? przecież każdy wie że SoMeS jest przeciętny i ma spadać na drzewo... może lepiej niech Prezes zrobi porządek z tymi browarami co przeminęły? bo w sumie to nie ma sensu kontynuować tradycji jak to tak wygląda na 2000 stronę przydałby się jakiś większy spot gdzieś za miastem
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pucek ale dziwnie wyglądasz bez tych cyferek a mi mówiłeś że dziwnie wygląda bez majtek?
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 na 2000 stronę przydałby się jakiś większy spot gdzieś za miastem Znowu karczma Pucek ale dziwnie wyglądasz bez tych cyferek a mi mówiłeś że dziwnie wygląda bez majtek? Nie wiem nie widziałem
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Somes z jakich zlotów ludzie zagłosowali na poz.1 i 2 bo napewno nikt od nas
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany, a może lepiej zrobić ankietę co robimy na 2000 stronę??? przecież każdy wie że SoMeS jest przeciętny i ma spadać na drzewo... może lepiej niech Prezes zrobi porządek z tymi browarami co przeminęły? bo w sumie to nie ma sensu kontynuować tradycji jak to tak wygląda na 2000 stronę przydałby się jakiś większy spot gdzieś za miastem noo z browarami to porażka ale ja myślę żeby nie robić za miastem ale w mieście i coś wypić ale mamy już dwie pewne opcje WSPÓLNA KOLACJA NP. KORYTO czyli tak jak wtedy WYJAZD DO GÓR :> albo połączyć te dwie pozycje i wyjechać do gór na 2 dni, pojeździć, zjeść i wypić :>
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 a co do strony 2000 - to dawać propozycje - macie pole do popisu
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Somes z jakich zlotów ludzie zagłosowali na poz.1 i 2 bo napewno nikt od nas nie wiem ale jeszcze jeden nie sprzyjający mi głos i roześlę tą ankietę do zaufanych ludzi
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 mysle ze cza bedzie znowu jakas dobra impreze zrobic na te 2000 stron bo to jest najlepszy pomysl chyba bynajmniej w zime pozniej mozna jakiegos grila ciachnac ale teraz to knajpa bedzie git
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 2000 - narty ...jutro dorzuce pozostałe filmy a potem razem do galerii
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wam też tak forum zamula ? Ta mysle ze cza bedzie znowu jakas dobra impreze zrobic na te 2000 stron bo to jest najlepszy pomysl chyba bynajmniej w zime pozniej mozna jakiegos grila ciachnac ale teraz to knajpa bedzie git
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no mi zamula juz jakis tydzien z pezerwami :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 co do tradycji stawiania co 100 stron to chyba damy sobie spokój bo: - nie możemy zmuszać ludzi do stawiania piwa ( jeżeli sami się nie deklarują ) - mamy już niezłe tyły w tej sprawie ( więc cóż - nic na siłę ) - stawianie co 100 stron już mija się z celem ( patrząc na to ile ich nam tygodniowo przybywa ). Proponuję obchodzić bardziej okrągłe cyferki ( rzadziej ale huczniej ) czyli np. co 500/1000stron + urodziny
Rekomendowane odpowiedzi