Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja myślę że co 500 stron będzie wporzo na 500 to piwko ewentualnie jak będzie ciepło to piwko i grill a co 1000 to coś tego typu jak wtedy koryto...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To ja jestem za tym żeby obchodzić co 500 stron
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To ja jestem za tym żeby obchodzić co 500 stron też mi sie wydaje że styknie po piwku raz na dwa tygodnie
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no i moja propozycja, bo wiadomo że te 2000 będzie w tym tygodniu a jak nie wyjdzie to w przyszłym, tylko że wtedy nie będzie tyle ludzi gdyż nie ma Mirona, mnie, Krisa może lepiej tego 22.01.2010 roku zorganizować coś większego na cześć 2000 strony?
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To ja jestem za tym żeby obchodzić co 500 stron też mi sie wydaje że styknie po piwku raz na dwa tygodnie no i moja propozycja, bo wiadomo że te 2000 będzie w tym tygodniu a jak nie wyjdzie to w przyszłym, tylko że wtedy nie będzie tyle ludzi gdyż nie ma Mirona, mnie, Krisa może lepiej tego 22.01.2010 roku zorganizować coś większego na cześć 2000 strony? Ale co np :?:
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 tak jak wtedy, uroczysta kolacja, np. tam gdzie wtedy, koryto + piwko, ale przyjechać wcześniej
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 W sumie można by tam jeszcze raz jechać bo fajnie było ostatnio
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 tak jak wtedy, uroczysta kolacja, np. tam gdzie wtedy, koryto + piwko, ale przyjechać wcześniej dla mnie może być
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no nie wiem, kombinujcie ja spadam na nocke... to dobrej nocy bez spamu!!! :>
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no mi tez pasuje te koryto mozna se bylo fajnie posiedziec i pogadac
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 no mi tez pasuje te koryto mozna se bylo fajnie posiedziec i pogadac to na który piątek to planujemy ? Ps. co do wyjazdu na narty to chyba dobrze trafiliśmy bo znowu ciepło idzie
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no mi tez pasuje te koryto mozna se bylo fajnie posiedziec i pogadac to na który piątek to planujemy ? Mnie to jedno może być 15.01 a może być 22.01 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 20:28_________________________________________________Tylko że 22.01 będę na pewno dopiero po 18
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Miron nie znasz jakiegoś łagodniejszego stoku może? Bo chciałem siostrę pouczyć podjechać gdzieś na dniach
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Miron nie znasz jakiegoś łagodniejszego stoku może? Bo chciałem siostrę pouczyć podjechać gdzieś na dniach łagodniejszy niż ten wczoraj ? biały krzyż masz w szczyrku , ale to już prawie jak stół ale wyciąg jest no i bytom
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Miron nie znasz jakiegoś łagodniejszego stoku może? Bo chciałem siostrę pouczyć podjechać gdzieś na dniach łagodniejszy niż ten wczoraj ? biały krzyż masz w szczyrku , ale to już prawie jak stół ale wyciąg jest no i bytom wiesz no bo ona jeszcze nigdy nie jeździła a nie puszczę jej z tego bo się zabije co to ten biały krzyż?
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Miron nie znasz jakiegoś łagodniejszego stoku może? Bo chciałem siostrę pouczyć podjechać gdzieś na dniach łagodniejszy niż ten wczoraj ? biały krzyż masz w szczyrku , ale to już prawie jak stół ale wyciąg jest no i bytom wiesz no bo ona jeszcze nigdy nie jeździła a nie puszczę jej z tego bo się zabije co to ten biały krzyż? na końcu szczyrku , na salmopolu tam jest fajna górka, ale czy opłaca sie cisnąć taki kawał dla oślej łączki ? :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 na końcu szczyrku , na salmopolu tam jest fajna górka, ale czy opłaca sie cisnąć taki kawał dla oślej łączki ? :gwizdanie: wiesz no jak daleko mam jechać to różnicy mi nie robi... chciałem jej sprawić frajdę i niech sobie poleży w tym śniegu ja tam nie muszę się wyszaleć przy tym bo zrobię to jak pojadę z Wami a dla niej im mniej stromo tym lepiej bo zależy mi na tym by załapała podstawy a nie przeleciała 2 razy na prosto nie potrafiąc się zatrzymać i zrezygnowała
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Somes dylaj do Bytomia Na naukę wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi