Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tak sobie wpadłem was trochę przypilnować
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pucek wlacz sobie Vive, fajne teledyski leca Guru jak tam glutek? :>
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru jak tam glutek? :> A dziękuję dziękuję dobrze
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jakaś cisza kościelna tu ostatnio... No ja dziś wchodzę a tu tylko 4 strony do nadrobienia
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 o strona numer 1981 hahaha rok mojego urodzenia mam wrażenie że się nikt nie odzywa do mnie zrobiłam coś nie tak to gadać ja bym się tak tym nie chwalił :>
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 to pewnie dlatego ze ja sie pojawilem..... gdy mnie nie ma to spam leci jak po...any
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 to pewnie dlatego ze ja sie pojawilem..... gdy mnie nie ma to spam leci jak po...any Coś w tym może być
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 o strona numer 1981 hahaha rok mojego urodzenia mam wrażenie że się nikt nie odzywa do mnie zrobiłam coś nie tak to gadać ja bym się tak tym nie chwalił :> a co mi tam stara jestem i nic tego nie zmieni bez urazy dla starszych odemnie wiesz, stara ale może jara nie no dobra, koniec żarcików
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja bym się tak tym nie chwalił przeciez 81 to najlepszy rocznik :> to pewnie dlatego ze ja sie pojawilem..... gdy mnie nie ma to spam leci jak po...any Coś w tym może być tez tak sadze chyba zaloguje sie pod innym nickiem i wtedy bede na bierzaco
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja bym się tak tym nie chwalił przeciez 81 to najlepszy rocznik :> to pewnie dlatego ze ja sie pojawilem..... gdy mnie nie ma to spam leci jak po...any Coś w tym może być tez tak sadze chyba zaloguje sie pod innym nickiem i wtedy bede na bierzaco Znajdziemy cię
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 poprostu spamerzy zwalniaja zeby sie co do stawiania dogadac bi strony zasuwaja jak dzikie
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Znajdziemy cię no ty napewno, ale utrudnie ci i nie przywitam sie w twoim dziale (nawbie)
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Znajdziemy cię no ty napewno, ale utrudnie ci i nie przywitam sie w twoim dziale (nawbie) To nie będziesz mógł nic pisać
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 przestroga dla przeziębionych http://www.youtube.com/user/wuwunio#p/f/478/BjrRNjVww9Y stare ale dobre
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru no wiesz co że ja sie dopiero dziś doczytałam ze jestes Moderatorem naszej strony noooooooooo Jeszcze będziecie żałować :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 19:28_________________________________________________Taki żarcik
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 u guru nas straszy nie takie mendy sie zwalczalo
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 u guru nas straszy nie takie mendy sie zwalczalo
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i popatrzcie ile radości było http://www.youtube.com/user/wuwunio#p/f/532/EjkrdYy7zCQ
Rekomendowane odpowiedzi