A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Znajdziemy cię no ty napewno, ale utrudnie ci i nie przywitam sie w twoim dziale (nawbie) To nie będziesz mógł nic pisać ale bede mogl czytac
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dobra, na mnie już czas, to dobrej nocy
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Znajdziemy cię no ty napewno, ale utrudnie ci i nie przywitam sie w twoim dziale (nawbie) To nie będziesz mógł nic pisać ale bede mogl czytac Nie będziesz miał chyba w ogóle dostępu do działu spotów jak się nie przywitasz
bish - kopt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 cz. 10.11 i 12 juz do obejrzenia w galerii
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dobra, na mnie już czas, to dobrej nocy Trzym się Pucek nie szpanuj tam z taczkami na dole
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fandango Mixtape - Jadowity Somes tyś jest podrywacz, miałeś tak kiedyś ?
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i popatrzcie ile radości było http://www.youtube.com/user/wuwunio#p/f/532/EjkrdYy7zCQ popatrzcie na napisy koncowe zgloszenia wylacznie na kartkach pocztowych a wystarczylo maila wyslac i tym sposobem pograzylismy poczte polska
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło Jutro puszczę
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło a ja moge?
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło a ja moge? NIE
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło Jutro puszczę jutro to se bąka puść LANDRYNIASY
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło Jutro puszczę jutro to se bąka puść LANDRYNIASY Ty tam cicho
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pucek zrobiles za mnie przelew?? Chciał ale musiał zrobić też za mnie i na ciebie już brakło
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pucek zrobiles za mnie przelew?? Chciał ale musiał zrobić też za mnie i na ciebie już brakło pewnie zrobił bo miał podobno 50 zeta na koncie
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło a ja moge? NIE prosze, prosze.... moge? w zamian zrobie ci taki t-shirt
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Guru , Krolu , Rudi , Egon , Patrikos i Pelex - pylać do banku i wpłacać piniądze na pisadło a ja moge? nie zapomnij druknąć na drugiej stronie tej koszulki czegoś w rodzaju "white GLUT" NIE prosze, prosze.... moge? w zamian zrobie ci taki t-shirt
Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pitek dzisiaj widzę że się nudzisz a do tego na dłużej tu zagościłeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi