Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 wlasnie ogladam Discovery, a tam program o takim cudenku ktore kosztuje 600 000 dolarow jest to najszybszy samochod na swiecie produkowany seryjnie Wygląda prawie jak glutowóz
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 wlasnie ogladam Discovery, a tam program o takim cudenku ktore kosztuje 600 000 dolarow jest to najszybszy samochod na swiecie produkowany seryjnie piękny
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 z wieczora ja też tylko na moment tu dzisiaj bo odkąd wstałem to kładę ścianki, kafelki, gipsuję, fuguję itd.. :gwizdanie: potem na noc może jakiś %%
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 kładę ścianki, kafelki, gipsuję, fuguję itd.. :gwizdanie: potem na noc może jakiś %% :shocked:
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Somes widze ze nie tylko przy Bepiuntce dlubiesz
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 lubię sobie podłubać i kręcą mnie takie rzeczy teraz przenoszę moje solarium do innego lokalu i od zajebania roboty tam mam...
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 ile razy mam się witać w ciągu dnia ?
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ile razy mam się witać w ciągu dnia ? a ze mną się witałeś?
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie: :polew:
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie: :polew: tak śmieszne jak i Twoje rezanie :polew: a przelew wysłałeś mało Ci wczoraj dałem?
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zawsze jest mało mało mało ........ ciągle mało ...... a taki fajny kiedyś był bezinteresowny
Rekomendowane odpowiedzi