miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 zawsze jest mało mało mało ........ ciągle mało ...... a taki fajny kiedyś był bezinteresowny
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zawsze jest mało mało mało ........ ciągle mało ...... a taki fajny kiedyś był bezinteresowny Ty tyle w klubie nie jesteś nawet
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie: :polew: tak śmieszne jak i Twoje rezanie :polew: nie każdy tak lubi się znęcać nad swoim wozem są tacy którzy bardziej ufają temu co stworzył producent
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie: :polew: tak śmieszne jak i Twoje rezanie :polew: nie każdy tak lubi się znęcać nad swoim wozem są tacy którzy bardziej ufają temu co stworzył producent haha faktycznie dobra wymówka spadam rzeźbić dalej
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Esemes ogólnie lubi działać przy fugach :gwizdanie: :polew: tak śmieszne jak i Twoje rezanie :polew: nie każdy tak lubi się znęcać nad swoim wozem są tacy którzy bardziej ufają temu co stworzył producent haha faktycznie dobra wymówka spadam rzeźbić dalej miłego fugowania
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 spadam rzeźbić dalej Ty zwiewasz glutek zaginoł w akcji kto będzie dziś spamował ??
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 co Wy z tym cytowaniem macie [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:10_________________________________________________
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 spadam rzeźbić dalej Ty zwiewasz glutek zaginoł w akcji kto będzie dziś spamował ?? właśnie widział ktoś Glutka
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 mam zadzwonić widzę mega się przejmujecie
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 co Wy z tym cytowaniem macie [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:10_________________________________________________ sorki Prezes coś się pojebał* i nie szło dobrze cytować
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 co Wy z tym cytowaniem macie [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:10_________________________________________________ sorki Prezes coś się pojebał* i nie szło dobrze cytować niekiedy tak jest
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 mam zadzwonić widzę mega się przejmujecie Może po prostu odblokuj mu konto
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 mam zadzwonić widzę mega się przejmujecie Może po prostu odblokuj mu konto
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Arek dostałeś PW mam zadzwonić widzę mega się przejmujecie no tak dziwnie jest bez niego
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 z tego co wiem rzuca palenie - może tam mu się ręce trzesą że pisać na klawiaturze nie umie
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 z tego co wiem rzuca palenie - może tak mu się ręce trzesą że pisać na klawiaturze nie umie Ale forum i spamowanie to jego drugi nałóg Nie ma kto witać nowych na Newbiu Tak czy siak to do niego nie podobne ;(
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma kto witać nowych na Newbiu ja przywitałem nowego z Knurowa
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 oby nie pomylil tych nalogow i nie rzucal spamowania zamiast papierosow
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma kto witać nowych na Newbiu ja przywitałem nowego z Knurowa No właśnie odebrałeś mu całą przyjemność
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma kto witać nowych na Newbiu ja przywitałem nowego z Knurowa No właśnie odebrałeś mu całą przyjemność :>
Rekomendowane odpowiedzi