Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma kto witać nowych na Newbiu ja przywitałem nowego z Knurowa jest jakiś swieżak :gwizdanie: może browar postawi
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 To miło że się tak o mnie martwicie A tak serio to wczoraj musiałem jeszcze zajechać do kumpla i wróciłem późno a dziś od rana w robocie
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 do kumpla :gwizdanie: :polew: :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick czemu pytasz ? skoro i tak nie mógłbyś takiej kupić i nosić
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 No pewnie że szykujemy [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:48_________________________________________________ takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick czemu pytasz ? skoro i tak nie mógłbyś takiej kupić i nosić [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:48_________________________________________________Ps. Prezes dostałeś esa ode mnie :?:
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Glutek a tak wogóle nadrobiłeś spam czy tak wpadłeś na żywca
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick czemu pytasz ? skoro i tak nie mógłbyś takiej kupić i nosić dlaczego nie mógłbym nosić :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ps. Prezes dostałeś esa ode mnie :?: Od pewnego czasu do Prezesa docieraja tylko przelewy na esy nie reaguje :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nadrobiłem spam Gratulacje 2000 strony No wiesz co to już więcej nie marnuję kasy na esy do ciebie
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick czemu pytasz ? skoro i tak nie mógłbyś takiej kupić i nosić dlaczego nie mógłbym nosić :gwizdanie: bo to tylko dla Elyty SG Ps. Prezes dostałeś esa ode mnie :?: Od pewnego czasu do Prezesa docieraja tylko przelewy na esy nie reaguje :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 21:51_________________________________________________ Nadrobiłem spam Gratulacje 2000 strony No wiesz co to już więcej nie marnuję kasy na esy do ciebie nie dostałem sms-a
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kurde zaś uciekam bo kumplowi komp padł i wzywa pomocy Jak wrócę późno to będę dopiero jutro to się nie martwcie
Rekomendowane odpowiedzi