miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 22:59_________________________________________________dla przyjezdnych
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 http://www.sadistic.pl/dobry-kawal-w-lesie-vt28542.htm :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 23:07_________________________________________________ ok - to ja spadam to narazie, pozegnam cie za godzine jak naprawde pojdziesz
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 musimy zrobić kiedyś spota w lesie W lesie powiadasz :polew:
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ok - to ja spadam tak jak wczoraj? musimy zrobić kiedyś spota w lesie W lesie powiadasz :polew: o czymś takim właśnie myślałem tylko musimy dużo nowych zaprosić [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 23:16_________________________________________________Hugo czemu na priva nie odpowiadasz?
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 ok - to ja spadam tak jak wczoraj? musimy zrobić kiedyś spota w lesie W lesie powiadasz :polew: o czymś takim właśnie myślałem tylko musimy dużo nowych zaprosić [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 23:16_________________________________________________Hugo czemu na priva nie odpowiadasz? z byle kim nie pisze
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Hugo czemu na priva nie odpowiadasz? bo Cie Hugo ma w ignorowanych i mu nie dochodzą od Ciebie
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najpierw Miron czyta pw do mnie i filtruje spam :polew: A na poważnie to od wczoraj dostałem 42 pw i stopniowo staram się odpisywać
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czesc Krolu masz juz moze nagrana dla mnie plytke bo piwka nadal na ciebie czekaja :>
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najpierw Miron czyta pw do mnie i filtruje spam :polew: A na poważnie to od wczoraj dostałem 2 pw i stopniowo staram się odpisywać :polew: :polew: :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ok - to ja spadam tak jak wczoraj? musimy zrobić kiedyś spota w lesie W lesie powiadasz :polew: o czymś takim właśnie myślałem tylko musimy dużo nowych zaprosić [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 23:16_________________________________________________Hugo czemu na priva nie odpowiadasz? z byle kim nie pisze Hugo czemu na priva nie odpowiadasz? bo Cie Hugo ma w ignorowanych i mu nie dochodzą od Ciebie ale byle komu pozwala parking odśnieżać? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________ Najpierw Miron czyta pw do mnie i filtruje spam :polew: A na poważnie to od wczoraj dostałem 2 pw i stopniowo staram się odpisywać 2pw to ja przez ostatnie 15 minut dostałem może to ja powinienem być Prezesem?
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Somes - w poście Huga było napisane "42 PW" ale pewien osobnik dla psikusa zmienił to na 2 PW
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najpierw Miron czyta pw do mnie i filtruje spam :polew: A na poważnie to od wczoraj dostałem 2 pw i stopniowo staram się odpisywać :polew: :polew: :polew: :polew: Miron Ty parówo , ja Ci zaraz poedytuję moje posty Dostałem 42 pw
krolu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czesc Krolu masz juz moze nagrana dla mnie plytke bo piwka nadal na ciebie czekaja :> Mam, mam już wczoraj na Ciebie czekała
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ok Hugo nie gniewam się tylko prośby Mirona o jakąś robote zostaw na koniec
Rekomendowane odpowiedzi