Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie: taa chodzi ci ze zbyt duzo panienek ktore beda sie smialy dokładnie Egon, zgadzam się Diman, kusząca opcja
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie: taa chodzi ci ze zbyt duzo panienek ktore beda sie smialy dokładnie Egon, zgadzam się Diman, kusząca opcja jak bijesz do tej jutrzejszej to ja mam jutro wolne wiec mysl
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie: taa chodzi ci ze zbyt duzo panienek ktore beda sie smialy dokładnie Egon, zgadzam się jak bijesz do tej jutrzejszej to ja mam jutro wolne wiec mysl Diman, kusząca opcja żeby jechać to musiał bym rano dzwonić po urlop, albo w południe ze stoku zadzwonić
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 darujcie sobie jutro zbierze się większą ekipę i będzie lepiej
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień.
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no teraz zauwazylem ze a-rek dostal klubowicza wiec z tego miejsca mu gratuluje
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no teraz zauwazylem ze a-rek dostal klubowicza wiec z tego miejsca mu gratuluje tez sie dołaczam Gratki A-rek
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam...
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. nie Ty jeden...
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe www.re5pect.pl
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe www.re5pect.pl dziekowac
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam... Nie pucuj się tak... :tongue4: :polew: :polew: Prawie skończone, ale argon mi się skończył i nie miałem skąd wziąć w weekend. Jutro to MAM NADZIEJĘ w końcu skończę.
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe :szukaj: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam... Nie pucuj się tak... :tongue4: :polew: :polew: Prawie skończone, ale argon mi się skończył i nie miałem skąd wziąć w weekend. Jutro to MAM NADZIEJĘ w końcu skończę. a ja mam nadzieje że będzie promocja
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe :szukaj: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam... Nie pucuj się tak... :tongue4: :polew: :polew: Prawie skończone, ale argon mi się skończył i nie miałem skąd wziąć w weekend. Jutro to MAM NADZIEJĘ w końcu skończę. a ja mam nadzieje że będzie promocja y-hy za marudzenie... damy radę
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe :szukaj: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam... Nie pucuj się tak... :tongue4: :polew: :polew: Prawie skończone, ale argon mi się skończył i nie miałem skąd wziąć w weekend. Jutro to MAM NADZIEJĘ w końcu skończę. a ja mam nadzieje że będzie promocja y-hy za marudzenie... damy radę wiesz Kamil że mi się nie śpieszy tylko tak specjalnie Ci daję w kość na poważnie to montaż IC przewiduję na za 2 tygodnie więc mam czas
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek ze zderzakiem co będziesz robił? chowasz cooler czy wystawiasz?
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek ze zderzakiem co będziesz robił? chowasz cooler czy wystawiasz? chowam auto ma być w pełni seryjne, jedynie alu + gleba
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek ze zderzakiem co będziesz robił? chowasz cooler czy wystawiasz? chowam auto ma być w pełni seryjne, jedynie alu + gleba to znaczki jeszcze ściągnij z tyłu i przyklej 1.6
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 znaczki to mam ściągnięte tylko OOOO zostało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi