bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek jest sprawa podaj mi linka skad Ty kupywales ta taśme na Test Pipe :szukaj: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ Hej chopoki... Jak tam?! Ja miałem przewalony tydzień. Ty będziesz miał przewalone jak Cie spotkam... Nie pucuj się tak... :tongue4: :polew: :polew: Prawie skończone, ale argon mi się skończył i nie miałem skąd wziąć w weekend. Jutro to MAM NADZIEJĘ w końcu skończę. a ja mam nadzieje że będzie promocja y-hy za marudzenie... damy radę wiesz Kamil że mi się nie śpieszy tylko tak specjalnie Ci daję w kość na poważnie to montaż IC przewiduję na za 2 tygodnie więc mam czas To ja Ci za to nakopie do d*py przy odbiorze, cholera!!! :baseball: Bo ja się spinam żeby to zrobić jak najszybciej, a tu... wrrrr... :ranting1: :ranting1: :ranting1: dupku :) :) :)
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac Da się tylko trzeba to zrobić z pomocą opalarki (oczywiście z wielką ostrożnością), a potem benzina i pucowanko. Ja dziś właśnie przyklejałem na klapie tylnej znaczek
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac żadna filozofia bierzesz żyłkę i jedziesz... potem nitro pozbywasz się kleju i na koniec pastą tempo przepolerować
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac żadna filozofia bierzesz żyłkę i jedziesz... potem nitro pozbywasz się kleju i na koniec pastą tempo przepolerować Nitro? Ja bym się bał...
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no to spoko na spocie mi sciagniecie :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac żadna filozofia bierzesz żyłkę i jedziesz... potem nitro pozbywasz się kleju i na koniec pastą tempo przepolerować Nitro? Ja bym się bał... w kilku miejscach tak robiłem i nic chyba że w BLB na lakierze też oszczędzali
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac Diman zostaw oooo na klapie bo B7 bez wszytkich lyso wyglada
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kamil, muszę jeszcze coś zrobić i dlatego też mi się nie śpieszy Diman, Ty masz na tyle młode auto, że nie będzie żadnego znaku po emblematach
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac Diman zostaw oooo na klapie bo B7 bez wszytkich lyso wyglada ktoś Cię o zdanie pytał?
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja dzisiaj męczyłem się z zamontowaniem wskaźnika temperatury zewnętrznej w moim liczniku i potem pół dnia podniecałem się świecącą śnieżynką ... :polew:
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac Diman zostaw oooo na klapie bo B7 bez wszytkich lyso wyglada ktoś Cię o zdanie pytał?
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie na oooo musi byc mysle zeby sciagnac a4 i 2.0
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja dzisiaj męczyłem się z zamontowaniem wskaźnika temperatury zewnętrznej w moim liczniku i potem pół dnia podniecałem się świecącą śnieżynką ... :polew: faaaajjjna jest śnieżynka pany a powiedzcie mi czy ciezko jest zdjac znaczki z mojego wozidla chodzi mi o te z klapy nie zostannie jakis klej a jak tak to da sie to czyms usunac Diman zostaw oooo na klapie bo B7 bez wszytkich lyso wyglada ktoś Cię o zdanie pytał? wolę
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja dzisiaj męczyłem się z zamontowaniem wskaźnika temperatury zewnętrznej w moim liczniku i potem pół dnia podniecałem się świecącą śnieżynką ... :polew: zamiast spawać to bawisz się w takie pierdoły
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kamil, muszę jeszcze coś zrobić i dlatego też mi się nie śpieszy Spoko, w każdym razie jutro też poświęcę temu czas.
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie na oooo musi byc mysle zeby sciagnac a4 i 2.0 jedyna słuszna opcja
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie na oooo musi byc mysle zeby sciagnac a4 i 2.0 sciagaj
bakuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A ja dzisiaj męczyłem się z zamontowaniem wskaźnika temperatury zewnętrznej w moim liczniku i potem pół dnia podniecałem się świecącą śnieżynką ... :polew: zamiast spawać to bawisz się w takie pierdoły Jeszcze słowo... Cwaniakujesz, bo masz FISa, co?! :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi