Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ooooo jak Pucek przylazł to jeszcze posiedzę :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________"Dorota już idę......... a nie nie czekaj Pucek wszedł na forum to przyjdę za pół godziny" [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:23_________________________________________________ale napewno będzisz za pół godzinki ? tak tak - i przychodzę po 3 godzinach
Skydiver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Na razie czyta spam ale za chwile was podsumuje
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 na wstępie to Witam Sky, kiedyś Ci nakopie do dupska, ostatnio mnie wkurzasz Miron, już wszystko załatwione, w poniedziałek będę je miał no to wystarczy, był bym wcześniej ale.....ale miałem sprawę Gregory oczywiście już dawno śpi a miał mi coś poszukać coś mi się wydaje że mój alternator ma dość, śmierdzi z niego jak nie wiem :gwizdanie: a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mirek przychodzi: - "Kochanie śpisz już" - "Nie k**wa zamknęłam oczy żeby światło oszczędzać" [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:26_________________________________________________ a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko Ej weź zmień tą robotę bo dziwne zapędy stamtąd przynosisz
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 pisać mi tu zaraz kiedy jedziemy na deskę :naughty:
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 na wstępie to Witam Sky, kiedyś Ci nakopie do dupska, ostatnio mnie wkurzasz Miron, już wszystko załatwione, w poniedziałek będę je miał no to wystarczy, był bym wcześniej ale.....ale miałem sprawę Gregory oczywiście już dawno śpi a miał mi coś poszukać coś mi się wydaje że mój alternator ma dość, śmierdzi z niego jak nie wiem :gwizdanie: a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mirek przychodzi: - "Kochanie śpisz już" - "Nie ku***a zamknęłam oczy żeby światło oszczędzać" [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:26_________________________________________________ a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko Ej weź zmień tą robotę bo dziwne zapędy stamtąd przynosisz Ty się nie śmiej, jak wczoraj dałem się do gadki z sztygarem to dzisiaj przyszedł, przywitał się i powiedział mi tak: "żebyś za wczoraj się na mnie nie gniewał to wpisałem Ci szychtę z pobierki (150 zł + premia) a nie z obsługi (132 zł + premia)" bo wczoraj powiedziałem mu parę mocnych słów
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 na wstępie to Witam Sky, kiedyś Ci nakopie do dupska, ostatnio mnie wkurzasz Miron, już wszystko załatwione, w poniedziałek będę je miał no to wystarczy, był bym wcześniej ale.....ale miałem sprawę Gregory oczywiście już dawno śpi a miał mi coś poszukać coś mi się wydaje że mój alternator ma dość, śmierdzi z niego jak nie wiem :gwizdanie: a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko A ty lubisz takie zabawy ciebie bym o to nie podejrzewał
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 na wstępie to Witam Sky, kiedyś Ci nakopie do dupska, ostatnio mnie wkurzasz Miron, już wszystko załatwione, w poniedziałek będę je miał no to wystarczy, był bym wcześniej ale.....ale miałem sprawę Gregory oczywiście już dawno śpi a miał mi coś poszukać coś mi się wydaje że mój alternator ma dość, śmierdzi z niego jak nie wiem :gwizdanie: a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko A ty lubisz takie zabawy ciebie bym o to nie podejrzewał a myślicie za co mam klubowicza
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mirek przychodzi: - "Kochanie śpisz już" - "Nie ku***a zamknęłam oczy żeby światło oszczędzać" [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:26_________________________________________________ a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko Ej weź zmień tą robotę bo dziwne zapędy stamtąd przynosisz Ty się nie śmiej, jak wczoraj dałem się do gadki z sztygarem to dzisiaj przyszedł, przywitał się i powiedział mi tak: "żebyś za wczoraj się na mnie nie gniewał to wpisałem Ci szychtę z pobierki (150 zł + premia) a nie z obsługi (132 zł + premia)" bo wczoraj powiedziałem mu parę mocnych słów Tzn jakich och tak, głębiej, jeeeeszcze takich :polew:
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 pisać mi tu zaraz kiedy jedziemy na deskę :naughty: a kiedy byś chciał
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 na wstępie to Witam Sky, kiedyś Ci nakopie do dupska, ostatnio mnie wkurzasz Miron, już wszystko załatwione, w poniedziałek będę je miał no to wystarczy, był bym wcześniej ale.....ale miałem sprawę Gregory oczywiście już dawno śpi a miał mi coś poszukać coś mi się wydaje że mój alternator ma dość, śmierdzi z niego jak nie wiem :gwizdanie: a tak w ogóle to Wam Wszystkim nakopie w dupsko A ty lubisz takie zabawy ciebie bym o to nie podejrzewał a myślicie za co mam klubowicza Pisałem do Mirona :polew:
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 pisać mi tu zaraz kiedy jedziemy na deskę :naughty: a kiedy byś chciał mi to zawsze pasuje, przecież w tygodniu to muszę i tak zapodać urlop
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ale ciiiiszaaaaaaaa :gwizdanie: Bo wszedłeś
Skydiver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki idę sobie bo zapewne wqrzam Pucka
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 pisać mi tu zaraz kiedy jedziemy na deskę :naughty: a kiedy byś chciał mi to zawsze pasuje, przecież w tygodniu to muszę i tak zapodać urlop u mnie ten tydzień odpada dziś już wtorek a w piątek z rana wyjzad i wracam w niedziele
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki idę sobie bo zapewne wqrzam Pucka zostań ;(
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ale ciiiiszaaaaaaaa :gwizdanie: przecież przywaliłem z kapelusza na starcie Sky, pożycz mi spadochron... :> poważnie
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki idę sobie bo zapewne wqrzam Pucka nie idz bo ja sie nudze ............. no............zostań
Rekomendowane odpowiedzi