egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Gregory kiedy bedziesz w PL ?? W sobotę hmmm a bedziesz gdzies w okolicach Gliwic ?? w zasadzie mi sie niespieszy z tym Test Pipe bo bede montowal dopiero w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tzn co ma być najpierw 0 a potem 1 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________8 7 6 5 4 3 2 0 1 Mirka autoocena w skali od 0-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Gregory kiedy bedziesz w PL ?? W sobotę Ale najpierw w piątek na spota [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________ edytuj swojego jak się tak mylisz Tzn co ma być najpierw 0 a potem 1 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________8 7 6 5 4 3 2 0 1 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________Somes - oczywiście gdyby to nie była sytuacja żartobliwa napewno nie ruszyłbym ani Twojego ani kogoś innego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Somes - oczywiście gdyby to nie była sytuacja żartobliwa napewno nie ruszyłbym ani Twojego ani kogoś innego posta przecież wiem generalnie to czarny humor mam ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 oczywiście w każdej chwili można to przywrócić do stanu pierwotnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Gregory kiedy bedziesz w PL ?? W sobotę Ale najpierw w piątek na spota [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________ edytuj swojego jak się tak mylisz Tzn co ma być najpierw 0 a potem 1 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________8 7 6 5 4 3 2 0 1 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________Somes - oczywiście gdyby to nie była sytuacja żartobliwa napewno nie ruszyłbym ani Twojego ani kogoś innego posta Czytaj że od razu by go wypie*dolił a nie bawił się w edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam zaje*ać??? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam zaje*ać??? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: Mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam zaje*ać??? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam zaje*ać??? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: Mi też chcę też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek - patrz jak Cie tu wszyscy lubią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 komu mam zaje*ać??? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: ja tez dawno wp***dol nie dostałem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek - patrz jak Cie tu wszyscy lubią no widzę właśnie, każdy chce dostać po ryju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek wszyscy Cię tak lubią za to ,że sie tak ładnie dla Nas malujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ale Panowie, gratulacje za 2100 stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek wszyscy Cię tak lubią za to ,że sie tak ładnie dla Nas malujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak bym sam nie napisał że "mi" to bym podsumował że wszyscy chcą żebyś ich zj***ł ale skoro napisałem że mi to już nie mogę [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________ Pucek wszyscy Cię tak lubią za to ,że sie tak ładnie dla Nas malujesz Fajnie było cię poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak bym sam nie napisał że "mi" to bym podsumował że wszyscy chcą żebyś ich zj***ł ale skoro napisałem że mi to już nie mogę [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________ Pucek wszyscy Cię tak lubią za to ,że sie tak ładnie dla Nas malujesz Fajnie było cię poznać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi