Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz pewnie kiedyś tego doczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 też spadam... może zajrzę w nocy Na razie Guru różowy przyjacielu miałeś już iść :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz pewnie kiedyś tego doczekam No jak zmienisz auto w przeciągu roku to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz pewnie kiedyś tego doczekam No jak zmienisz auto w przeciągu roku to tak :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 też spadam... może zajrzę w nocy Na razie Guru różowy przyjacielu miałeś już iść :gwizdanie: :polew: To było pożegnanie Somesa m....... [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:54_________________________________________________ a Mirek, nie, oni mnie już nie lubią i płacz pewnie kiedyś tego doczekam No jak zmienisz auto w przeciągu roku to tak :> :> A jak kupisz B8 to ja na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 B8 powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 B8 powiadasz Nie nie musiało mi się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, interesy obgadane z Mistrzuniem więc teraz czas nadrobić forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 B8 powiadasz Nie nie musiało mi się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, interesy obgadane z Mistrzuniem więc teraz czas nadrobić forum Ale do mnie nic nie pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak kiedyś podjadę na spota R8 to będziecie za***rdalać na poziom 1000 zarobić to co ja no ja sie chyba u ciebie na tym 1000 rozejrze za robota bo u mnie przestuj sie lekki zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, interesy obgadane z Mistrzuniem więc teraz czas nadrobić forum Ale do mnie nic nie pisałeś z takimi co jeżdżą z walniętym hallem to nie gadam o interesach a po za tym to się nie znasz na gratach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak kiedyś podjadę na spota R8 to będziecie za***rdalać na poziom 1000 zarobić to co ja no ja sie chyba u ciebie na tym 1000 rozejrze za robota bo u mnie przestuj sie lekki zrobil to jak się tam załapiesz to daj znać - bo u mnie przestój jeszcze większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 z takimi co jeżdżą z walniętym hallem to nie gadam o interesach a po za tym to się nie znasz na gratach :gwizdanie: No nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, interesy obgadane z Mistrzuniem więc teraz czas nadrobić forum Ale do mnie nic nie pisałeś z takimi co jeżdżą z walniętym hallem to nie gadam o interesach a po za tym to się nie znasz na gratach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 cześć Mariusz :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, interesy obgadane z Mistrzuniem więc teraz czas nadrobić forum Ale do mnie nic nie pisałeś z takimi co jeżdżą z walniętym hallem to nie gadam o interesach a po za tym to się nie znasz na gratach :gwizdanie: :polew: a co Tobie ostatnio walnęło w APU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 cześć Mariusz :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi