Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra ludzie - ja spadam - bo i tak się nic nie dzieje niestety No już nie udawaj powiedz że Dorota dała ci ultimatum albo idziesz już spać albo jutro sam sobie pierzesz ubrania [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________ jak się wszyscy śmieją to ja też :polew: To ja tez chcę żebym nie odstawał od reszty :polew: :polew: co byś nie robił i tak odstajesz od reszty :polew: Ty to się nie odzywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No już nie udawaj powiedz że Dorota dała ci ultimatum albo idziesz już spać albo jutro sam sobie pierzesz ubrania i tak sam piorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No już nie udawaj powiedz że Dorota dała ci ultimatum albo idziesz już spać albo jutro sam sobie pierzesz ubrania i tak sam piorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra ja uciekam spać to wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 nic się nie dzieje bo szukam czegoś na allegro :gwizdanie: ja też dzisiaj idę szybciej spać :gwizdanie: ale jeszcze nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra ja uciekam spać to wszystkim Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra ja uciekam spać to wszystkim dobra, poszedł, możemy pisać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 nic się nie dzieje bo szukam czegoś na allegro :gwizdanie: Tych ubranek co to Prezes Prezesowi na allegro znalazł [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:47_________________________________________________ dobra ja uciekam spać to wszystkim dobra, poszedł, możemy pisać :> :polew: Wiedziałem że coś doje*iesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja jutro będę wcześnie zmykał - a potem dopiero w niedziele się pojawię - już się boje tego nadrabiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja jutro będę wcześnie zmykał - a potem dopiero w niedziele się pojawię - już się boje tego nadrabiania Postaramy się cię nie zawieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja jutro będę wcześnie zmykał - a potem dopiero w niedziele się pojawię - już się boje tego nadrabiania Postaramy się cię nie zawieść tego się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja jutro będę wcześnie zmykał - a potem dopiero w niedziele się pojawię - już się boje tego nadrabiania Postaramy się cię nie zawieść tego się boję Pożyczyć ci laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Powiesz Dorocie że kompa zostawiasz w domu a tu cichcikiem będziesz z bagażnika klikał z mojego :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:51_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach Do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy Myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka ale jak mówisz że te 100 stron to mało, OKEJ, postaramy się bardziej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: nie zapomnij dolać do poziomu MIN płynu do spryskiwaczy, to Ci powinno starczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi