miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a wszystko przez Czestera Co znowu na mnie ? ;( jak to co - rozpocząłeś akcje "keżor" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a wszystko przez Czestera Co znowu na mnie ? ;( a kto jest winny jak nie Ty? Guru jest winny :> w sumie masz racje... wina Gurego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 GURU winien :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a wszystko przez Czestera Co znowu na mnie ? ;( a kto jest winny jak nie Ty? TAK to wina niewinnego Czestera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 może wyślemy mu PW z tekstem "jesteś winien" trochę się zdziwi jak wejdzie na kompa a tam 25 pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 i mamy winnego [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:10_________________________________________________ może wyślemy mu PW z tekstem "jesteś winien" trochę się zdziwi jak wejdzie na kompa a tam 25 pw pierwsze 25 z 26 jego pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 i mamy winnego [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:10_________________________________________________ może wyślemy mu PW z tekstem "jesteś winien" trochę się zdziwi jak wejdzie na kompa a tam 25 pw pierwsze 25 z 26 jego pw [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:11_________________________________________________to co jedziemy z koksem każdy wysyła mu po 5 pw z tekstem "jesteś winien" - biedny 3 dni będzie się zastanawiał oco chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok zaczynamy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 FOTOGRAFIE ZOSTAŁY USUNIĘTE Z PROFILI DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ i koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja już 2pw wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 i wysyłać mi te PW - każdy po 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 FOTOGRAFIE ZOSTAŁY USUNIĘTE Z PROFILI DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ i koniec tematu. Skoro koniec tematu to PW jest nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 z mojej strony posżło PW x5 [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:18_________________________________________________ FOTOGRAFIE ZOSTAŁY USUNIĘTE Z PROFILI DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ i koniec tematu. Skoro koniec tematu to PW jest nieaktualne [br]jeżeli te do Gurego to aktualne - bo one jest w sprawie Keżora keżorowatego a nie sprwy na NK Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:19_________________________________________________Wysyłać dziady się zdziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wysyłać dziady Jakie dziady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wysyłać dziady Jakie dziady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 5 x PW do Guru wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke i znów bedzie na mnie co? ja pier**le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke i znów bedzie na mnie co? na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 tak a pro po takie cichutkie przed południe na forum było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi