miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wracając do świętowania strony 3000 w Bukowinie to chyba damy radę co ? 15 stron dziennie chyba jesteśmy w stanie pyknąć Wszystko zalezy od Esemesa czy będzie mu się chciało :polew: pomogę [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:41_________________________________________________ Tak ale to nie są proste sprawy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a jak z korytem sprawa - co 1000 stron czy co 500 bo już się pogubiłem może być ... zaległe koryto na 2000 i nastepne co 1000 a browar od 2000 co 500 bo ztymi zaległymi to już chyba nic nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke i znów bedzie na mnie co? ja pier***e ty ku***a nie pier**l somes bo juz mnie obsmarowałes w wątku battalionu razem z kezorem znowu coś przegapiłem [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:43_________________________________________________ a jak z korytem sprawa - co 1000 stron czy co 500 bo już się pogubiłem może być ... zaległe koryto na 2000 i nastepne co 1000 a browar od 2000 co 500 bo ztymi zaległymi to już chyba nic nie bedzie no to dobrze że co tysiąc te koryto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke i znów bedzie na mnie co? ja pier***e ty ku***a nie pier**l somes bo juz mnie obsmarowałes w wątku battalionu razem z kezorem a co do nazwiska to MUSZER I MUSCHER TO TO SAMO tylko Muscher to po nieniecku tłumaczone bo Janusz jest obywatelem Niemiec , a profil załzył sam a ja skasowałam foty tak szybko bo dzowniłam zeby podał mi hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ..................ludzie..............już pisałem nie raz nie dawa....................od prywatnych spraw jest PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru też będzie miał pełną skrzynke i znów bedzie na mnie co? ja pier***e ty ku***a nie pier**l somes bo juz mnie obsmarowałes w wątku battalionu razem z kezorem ja nic nie pisałem na Twój temat na battalionie , ale jak to mówią :uderz w stół .... , albo winny sie tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ostro powiedziane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ..................ludzie..............już pisałem nie raz nie dawa....................od prywatnych spraw jest PW Tak ale niektórzy maja pełne skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ostro powiedziane :gwizdanie: w liceum miałem tytuł: "mistrz ciętej riposty" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ..................ludzie..............już pisałem nie raz nie dawa....................od prywatnych spraw jest PW Tak ale niektórzy maja pełne skrzynki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ostro powiedziane :gwizdanie: w liceum miałem tytuł: "mistrz ciętej riposty" :gwizdanie: to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba znikam Jak to znikasz W takim momencie tu jest potrzebny moderator Dodał bym wręcz że moderator globalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba znikam Jak to znikasz W takim momencie tu jest potrzebny moderator Dodał bym wręcz że moderator globalny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba znikam Jak to znikasz W takim momencie tu jest potrzebny moderator Dodał bym wręcz że moderator globalny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość jak do tej pory nie wywalił to już chyba tego nie zrobi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość nie możliwe bo ja też spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi