Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość A wszystko przez to że nie można na spokojnie wyjaśniać na PW przez przepełnione skrzynki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość A wszystko przez to że nie można na spokojnie wyjaśniać na PW przez przepełnione skrzynki :gwizdanie: niech ktoś w końcu powiększy pojemność tych skrzynek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość nie możliwe bo ja też spadam no to [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:55_________________________________________________ no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość A wszystko przez to że nie można na spokojnie wyjaśniać na PW przez przepełnione skrzynki :gwizdanie: niech ktoś w końcu powiększy pojemność tych skrzynek :gwizdanie: ja mam mega pojemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość nie możliwe bo ja też spadam no to [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:55_________________________________________________ no własnie muszę znikać ..........ale aż się boję.............że jak wrócę to już nie będzie Śląskich...............Hugo zamknie i wywali całość A wszystko przez to że nie można na spokojnie wyjaśniać na PW przez przepełnione skrzynki :gwizdanie: niech ktoś w końcu powiększy pojemność tych skrzynek :gwizdanie: ja mam mega pojemność zaraz to sprawdzimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja mam mega pojemność tak Ci sie wydaje , bo nikt do Ciebi PW nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ty ku***a nie pier**l somes bo juz mnie obsmarowałes w wątku battalionu razem z kezorem powiem ci krótko i nie odzywaj się do mnie bo nie mam zamiaru się do twojego poziomu zniżać SOMES ssam to komu innemu a, a dla mnie jestes dwulicowy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja mam mega pojemność tak Ci sie wydaje , bo nikt do Ciebi PW nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja mam mega pojemność tak Ci sie wydaje , bo nikt do Ciebi PW nie pisze I nie licz na to że ktoś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 I nie licz na to że ktoś napisze ja z Mirkiem gadam na priv więc się mylisz Miron przelew taki jak ostatnio wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 I nie licz na to że ktoś napisze ja z Mirkiem gadam na priv więc się mylisz Miron przelew taki jak ostatnio wystarczy Puszczasz tylko informacje o przelewach ...... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka laski Na dworze zimno a tu gorąco jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka laski Na dworze zimno a tu gorąco jak diabli no siema , to chyba tylko sie cieszyć że tu cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka laski Na dworze zimno a tu gorąco jak diabli Siemka przyszłemu dresowozowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pelex się pojawił i nastała cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka laski Na dworze zimno a tu gorąco jak diabli Siemka przyszłemu dresowozowi [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:37_________________________________________________ Siemka laski Na dworze zimno a tu gorąco jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Moderator wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Już po obiedzie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________ale zaraz znowu muszę Was zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Już po obiedzie A tu już po zadymie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Już po obiedzie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________ale zaraz znowu muszę Was zostawić no widze ze se wziales do serca te nabijanie do tych 3000 stron Już po obiedzie A tu już po zadymie cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi