diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie Spoko oko jest twarda jak stonka przyjeła to na klate i walczy dalej z wiatrakami
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie Spoko oko jest twarda jak stonka przyjeła to na klate i walczy dalej z wiatrakami właśnie
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja ci dam dresowóz Skaj-denwerze Ale po co te nerfy ja tam nie chce dresowozu
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja ci dam dresowóz Skaj-denwerze
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Moderator jakiś taki dzisiaj baaaardzo prześmiewny
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie ja jak ja ale Janusz to sie wkurwił i to nie ziemsko czyli będzie dym - czyli znowu 20 stron wpadnie w 5 min
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie ja jak ja ale Janusz to sie wkurwił i to nie ziemsko A na kogo ??
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 cale szczescie bo juz sie to zaczynalo nieprzyjemne robic Eeee tam nie dramatyzuj źle nie było moze dla ciebie a rudi juz tam szlocha w kącie ja jak ja ale Janusz to sie wkurwił i to nie ziemsko a to dlatego sie pytalas ile ludzi bedzie na spocie w piatek wp***dol bedzie sposzczal jo
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 a teraz na poważnie - jeżeli macie coś do siebie prywatnie ( info do wszystkich ) to załatwiajcie to sobie na PW nie każdy chce to czytać tymbardziej jak przekracza się pewne granice.
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 janusz w sypialni siedzi z laptopem i prubuje na forum wejsc , a ni ma konta haha i na nk ludzi pyta hahaha Pyta kto mu fotki na NK pousuwał
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ogólnie niech sobie załozy profil na forum Niech nie zapomni sie ładnie przywitać bo Guruguru go namierzy na na Newbiu
bakuś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Joł złośniki a na poważnie to Mobil Super S 10w40, chociaż na lepkości 40 nie powinno się jeździć w 1.8T :gwizdanie: A jakiej w takim razie?
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 yoł bad Czy to miało oznaczać ciszę w eterze
bakuś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sie mi wydaje, że mnie tu ktoś - JAKO JEDYNY NA DODATEK - przywitał po prostu...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale slangiem jada nic nie rozumiem :gwizdanie:
harry66 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sie mi wydaje, że mnie tu ktoś - JAKO JEDYNY NA DODATEK - przywitał po prostu...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sie mi wydaje, że mnie tu ktoś - JAKO JEDYNY NA DODATEK - przywitał po prostu... siemano
Rekomendowane odpowiedzi