Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nr konta znasz - wybaczam I wszystko jasne :disgust: Ty się nie krzyw tylko też przelewaj bo słyszałem że Hugo się dowiedział czym jeździsz Ty HUGA w to nie mieszaj Sam sie nie dowiedział ......... nie chciałeś nic mówić ale uprzejmie doniosłeś
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pani z żelazkiem rozpuszcza me uczucia Monopol - Zodiak Na Melanzu ( Official Clip )
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ale mają wypasioną "ciężarówkę" w tej serii :polew:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 21:05_________________________________________________ ale zajebal nanotechnologia taka nanotechnologia Dimanowi by sie przydala najbardziej to chyba Somesowi :polew: Ewentualnie guremu na wrednych sasiadow, co mu auto rysuja A to nie głupie jest prosze bardzo http://www.allegro.pl/item871778934_rewelacja_nanotechnologia_autoserwis_renault.html na allegro wszystko znajdziesz :>
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nr konta znasz - wybaczam I wszystko jasne :disgust: Chcesz troszke dłużej w tym szpitalu polezeć Widzę że nie wolisz pić do lustra :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pani z żelazkiem rozpuszcza me uczucia Monopol - Zodiak Na Melanzu ( Official Clip ) ja od tygodnia uwielbiam patrzec na ten teledysk
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nr konta znasz - wybaczam I wszystko jasne :disgust: Ty się nie krzyw tylko też przelewaj bo słyszałem że Hugo się dowiedział czym jeździsz Ty HUGA w to nie mieszaj Sam sie nie dowiedział ......... nie chciałeś nic mówić ale uprzejmie doniosłeś Ciiiiiiii
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nr konta znasz - wybaczam I wszystko jasne :disgust: Chcesz troszke dłużej w tym szpitalu polezeć Widzę że nie wolisz pić do lustra :gwizdanie: Ostrzegałem [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 21:14_________________________________________________ Pani z żelazkiem rozpuszcza me uczucia Monopol - Zodiak Na Melanzu ( Official Clip ) ja od tygodnia uwielbiam patrzec na ten teledysk jest w C.....e nie ?
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 miron nie jedziesz moze do sklepu gdzies corsa bys mnie z parkingu przywiozl
kris_kilt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik"
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw"
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw"
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw" :polew:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw" nie mozesz kupic nowszej Audi niz B7
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 miron nie jedziesz moze do sklepu gdzies corsa bys mnie z parkingu przywiozl szkoda
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw" nie mozesz kupic nowszej Audi niz B7 Teraz to na bank przerzuci się na beemwu
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dobra ide z tym autem pomalu ze spamem
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw" nie mozesz kupic nowszej Audi niz B7 Teraz to na bank przerzuci się na beemwu No chyba ze oni tez taki wynalazek juz zastosowali ale zawsze pozostanie strzał ze sprzegła i fura bokiem pójdzie
kris_kilt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klienta nie będzie , idę pośmigać po parkingu trochę B8 :evil: tylko szkoda że ręczny jest na "guzik" :polew: Nie ten klawisz .... prze-klawiszenie się ale ubaw macie dobry za to Kó....a co to sie dzieje jak ja za 20 lat bede zaciągał "rękaw" nie mozesz kupic nowszej Audi niz B7 Teraz to na bank przerzuci się na beemwu :polew: hehehehe , nieten klawisz wciśnięty , ale za to ubaw macie dobry
Rekomendowane odpowiedzi