Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Glutek powitaj nowego Już zamknięte ale na upartego jeszcze nic nie stracone Zagapiłeś się jak nigdy
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 juz jestem nie jest zle czyli teraz no wlasnie kolacyjke smignalem i sie za driny zabieram :gwizdanie: to ja tez piwko otwieram :>
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Glutek powitaj nowego Już zamknięte ale na upartego jeszcze nic nie stracone Zagapiłeś się jak nigdy i w ten sposób jeden post mniej :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 juz jestem nie jest zle czyli teraz no wlasnie kolacyjke smignalem i sie za driny zabieram :gwizdanie: kaj to jedziesz chyba nie do mie do garazu hahah //// po zapasik nie mam swoje zapasy w barku
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Łany to taka miescina że jak za szybko brykasz swoim wozem to nie zauważysz kiedy przez nia przewaliłeś a przy okazji mozna zarobić fotke z fotoradaru
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Łany to taka miescina że jak za szybko brykasz swoim wozem to nie zauważysz kiedy przez nia przewaliłeś a przy okazji mozna zarobić fotke z fotoradaru Czy mowa tu o Łanach WIELKICH w tym momencie ??
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru juz od kilkunastu stron nie bylo mowy o pewnej osobie wiec moze wspomnimy o nim zeby nie bylo :> Myślisz że się pojawi no chyba tak, a wtedy bedzie za ten spam
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Łany to taka miescina że jak za szybko brykasz swoim wozem to nie zauważysz kiedy przez nia przewaliłeś a przy okazji mozna zarobić fotke z fotoradaru Czy mowa tu o Łanach WIELKICH w tym momencie ?? nie o Łanach Małych
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sky pamiętaj że nie ma rzeczy nie możliwych na forum Żeby nie było że nie witam osób które jeżdżą do nas na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/lany_witam-t112120.0.html
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sky pamiętaj że nie ma rzeczy nie możliwych na forum Żeby nie było że nie witam osób które jeżdżą do nas na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/lany_witam-t112120.0.html Tak czy siak bardzo skromnie jak na przywitanie swojego
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sky pamiętaj że nie ma rzeczy nie możliwych na forum Żeby nie było że nie witam osób które jeżdżą do nas na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/lany_witam-t112120.0.html Tak czy siak bardzo skromnie jak na przywitanie swojego Standardowo dla wszystkich piszecie i piszecie No jakoś nam to idzie
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 piszecie i piszecie Trochę na PW troche oficialnie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem :polew: A powiedziałeś mu że tylko 3 czy że aż 3
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem :polew: A powiedziałeś mu że tylko 3 czy że aż 3 że 3 od momentu jak je kupiłeś
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem :polew: A powiedziałeś mu że tylko 3 czy że aż 3 że 3 od momentu jak je kupiłeś Nie umiesz załatwiać spraw
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 piszecie i piszecie ale to chyba dobrze , że tak piszemy :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron podobno Guruguru wysłał PW do Huga że na spoty przyjeżdżasz Corsą i z Vipa cię zdegraduje na początkującego
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No nic Laski ide spać bo mi sie literki na klawiaturze pi....ą ;( nie widze QWERTY
Rekomendowane odpowiedzi