Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No nic Laski ide spać bo mi sie literki na klawiaturze pi....ą ;( nie widze QWERTY
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron podobno Guruguru wysłał PW do Huga że na spoty przyjeżdżasz Corsą i z Vipa cię zdegraduje na początkującego
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 piszecie i piszecie to dla ciebie, bo podobno jak do marca nie pyknie 3000 to nie masz co na ogolnopolski przyjezdzac ;(
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 LECHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron podobno Guruguru wysłał PW do Huga że na spoty przyjeżdżasz Corsą i z Vipa cię zdegraduje na początkującego nareszcie - już mi brzydnie ten fiolet
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał Trzym się (nie puszczaj się ) Prezes Baw się dobrze 2 strony na godzinę kurde to będzie trzeba 24 na dobę siedzieć na forum
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem :polew: A powiedziałeś mu że tylko 3 czy że aż 3 że 3 od momentu jak je kupiłeś nie no co ty ja to mam dzis brudne i nie umyte auto fujjjjjjjjjGuru to ma przy naszym perła lakier mi sie podoba biały taki jak on ma lizus jak moze ci sie podobac ten kremowy glut
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No nic Laski ide spać bo mi sie literki na klawiaturze pi....ą ;( nie widze QWERTY W takim stanie lepiej już idź
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 piszecie i piszecie to dla ciebie, bo podobno jak do marca nie pyknie 3000 to nie masz co na ogolnopolski przyjezdzac ;( ale do marca a nie do końca stycznia
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru gadałem dzisiaj z Hugiem i jak się dowiedział że dopiero 3 razy auto myłeś to powiedział że możesz się pożegnać z klubowiczem :polew: A powiedziałeś mu że tylko 3 czy że aż 3 że 3 od momentu jak je kupiłeś nie no co ty ja to mam dzis brudne i nie umyte auto fujjjjjjjjjGuru to ma przy naszym perła lakier mi sie podoba biały taki jak on ma lizus jak moze ci sie podobac ten kremowy glut Jak twoja podróba s-lina może to moja podróba esy też
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron podobno Guruguru wysłał PW do Huga że na spoty przyjeżdżasz Corsą i z Vipa cię zdegraduje na początkującego nareszcie - już mi brzydnie ten fiolet Przy takim lekceważeniu temetu może się to również obić o moderatora globalnego :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No nic Laski ide spać bo mi sie literki na klawiaturze pi....ą ;( nie widze QWERTY a co to qwerty? inne okreslenie klawiatury edit: Uwaga - podczas pisania wysłano 9 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :oklaski:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ps. Miron, Pucek kazał mi przekazać że masz używać sprysków to będzie ci się łatwiej jechało
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 piszecie i piszecie to dla ciebie, bo podobno jak do marca nie pyknie 3000 to nie masz co na ogolnopolski przyjezdzac ;( ale do marca a nie do końca stycznia aaaaa jeszcze luty jest miedzy nimi
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no i szerokości
Rekomendowane odpowiedzi