Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie no poważnie, ciśnienie mam jak nie wiem:/ Ja też takie miałem jak wróciłem z pracy aha, zainteresowani, NIE JESTEM JUŻ W B5 BATTALION A ty czemu przecież i tak miał stare foty ADR'a ciekawy ten spam widzę że klubowicza Pucka nie było i totalny młyn, battalion zamknięty, ludzie usunięci a ja sobie spokojnie fedrowałem czytam to dalej Patrikos, nie kozacz mi tu, bo Cię objadę i co? znów płacz?
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ludzie ktos mi powie czemu mysleliscie ze janusz sie zalowgował pod nickiem miron123? heh Rudi poczytaj dobrze kilka stron wczesniej, a sie dowiesz no wlasnie znowu nie czytasz trzeba czytać
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 aha, zainteresowani, NIE JESTEM JUŻ W B5 BATTALION Pucek ale tamten to byl Batallion, a ori to jest Battalion cicho
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie no poważnie, ciśnienie mam jak nie wiem:/ Ja też takie miałem jak wróciłem z pracy aha, zainteresowani, NIE JESTEM JUŻ W B5 BATTALION A ty czemu przecież i tak miał stare foty ADR'a ciekawy ten spam widzę że klubowicza Pucka nie było i totalny młyn, battalion zamknięty, ludzie usunięci a ja sobie spokojnie fedrowałem czytam to dalej Patrikos, nie kozacz mi tu, bo Cię objadę i co? znów płacz? Spoko Pucek możesz mnie objechać w końcu te Twoje rezanie musi coś dać :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :>
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze jutro zakładamy
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze krolu to bys sie tez zapisal co
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> Keżor, bo Ive mnie jeszcze nie wykasował :gwizdanie: ja od razu mówiłem że z APU się nie pcham, dopiero jak te auto jakoś będzie się wyróżniać ps. już jestem na 1227 stronie :>
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze ja wykonam naklejki i t-shirt'y
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ps. już jestem na 1227 stronie :> Spoko to już nie dużo ci zostało
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze krolu to bys sie tez zapisal co Ja się nie pchałem do batalionu (jak kolwiek to się pisze) bo wiem, że moja fura się tam nie nadaje (na razie) ... A do rezaczy jak mnie przyjmą :gwizdanie: chętnie
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ps. już jestem na 1227 stronie :> Spoko to już nie dużo ci zostało Ps. Zamykam wątek aż Pucek nie nadrobi Żartowałem
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> Keżor, bo Ive mnie jeszcze nie wykasował :gwizdanie: ja od razu mówiłem że z APU się nie pcham, dopiero jak te auto jakoś będzie się wyróżniać ps. już jestem na 1227 stronie :> to nawet Ci to czytanie idzie :gwizdanie: może dzisiaj skończysz
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sorry Pucek no nie mogę zamknąć bo mnie zlinczują
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze ja wykonam naklejki i t-shirt'y to ja kupie b piuntke
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja widze że w baTTalionie są cały czas ludzie w pierwszym poście tylko ja SMS zniknęliśmy bo miniaturki są na moim fotosiku :> załóżcie b5 rezacze ja wykonam naklejki i t-shirt'y to ja kupie b piuntke w końcu porządna fura... pierwsza męska decyzja w twoim życiu
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no ale jak tak poogladalem te wasze b5 w tym batalionie to mi sie zachcialo takiego sedana
Rekomendowane odpowiedzi