Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ciekawe gdzie byś znalazł miejsce pod maską coś by się wyjebało i gra błotniki
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ciekawe gdzie byś znalazł miejsce pod maską coś by się wyjebało i gra błotniki i maskę zobaczysz że za 10 lat tak będą przerabiać amatorzy mocy
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ciekawe gdzie byś znalazł miejsce pod maską coś by się wyjebało i gra błotniki i maskę zobaczysz że za 10 lat tak będą przerabiać amatorzy mocy za 10 lat to mam nadzieję że będę się woził przynajmniej R8 z 800 HP na pokładzie
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ciekawe gdzie byś znalazł miejsce pod maską coś by się wyjebało i gra błotniki i maskę zobaczysz że za 10 lat tak będą przerabiać amatorzy mocy za 10 lat to mam nadzieję że będę się woził przynajmniej R8 z 800 HP na pokładzie a ja mam nadzieję że to drugie auto do upalania będzie
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie ma to jak dobry film i ciekawe efekty a nie jakiś tam AVATAR
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 to co, dwa geje tylko zostały a ja to co nie licze sie jako niebieski Ale nie jako gej
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 to co, dwa geje tylko zostały a ja to co nie licze sie jako niebieski Ale nie jako gej no i cale szczescie
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru chyba sie wystraszyl albo go d*pa boli po ostatnim :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie...
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... A no tak racja :polew:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... o panowie to ja jednak sie do tego nie nadaje bede musial spadac
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... o panowie to ja jednak sie do tego nie nadaje bede musial spadac Szkoda :polew:
Rekomendowane odpowiedzi