krolu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no pier*oli się w głowie nie, gadałem z taka d*pą fajną itp. ale nie chciałem, żeby widziała, że mam taki avatar to na szybko zmieniłem na pierwszy lepszy i została koala
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no pier*oli się w głowie nie, gadałem z taka d*pą fajną itp. ale nie chciałem, żeby widziała, że mam taki avatar to na szybko zmieniłem na pierwszy lepszy i została koala a ja myślałem że lubisz cukierki ełkaliptuski
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no pier*oli się w głowie nie, gadałem z taka d*pą fajną itp. ale nie chciałem, żeby widziała, że mam taki avatar to na szybko zmieniłem na pierwszy lepszy i została koala a ja myślałem że lubisz cukierki ełkaliptuski :polew:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 zdupiam na obiad, potem tylko wpadnę odświeżyć stronę a po obiedzie to do roboty, chociaż chodzi mi po głowie urlop ale nie, idę dzisiaj kolejny dzień uczciwie pracować
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 zdupiam na obiad, potem tylko wpadnę odświeżyć stronę a po obiedzie to do roboty, chociaż chodzi mi po głowie urlop ale nie, idę dzisiaj kolejny dzień uczciwie pracować Bierz urlop i wpadaj na spota [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 12:18_________________________________________________Nowy rok -> nowy urlop to co się boisz
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 zdupiam na obiad, potem tylko wpadnę odświeżyć stronę a po obiedzie to do roboty, chociaż chodzi mi po głowie urlop ale nie, idę dzisiaj kolejny dzień uczciwie pracować Bierz urlop i wpadaj na spota nie bo wolę mieć dupsko całe :gwizdanie: a po za tym słyszałem że Rudi przygotowała jakiś specyfik w piwie, macie dostać sraczki i rzygać
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 zdupiam na obiad, potem tylko wpadnę odświeżyć stronę a po obiedzie to do roboty, chociaż chodzi mi po głowie urlop ale nie, idę dzisiaj kolejny dzień uczciwie pracować Bierz urlop i wpadaj na spota nie bo wolę mieć dupsko całe :gwizdanie: a po za tym słyszałem że Rudi przygotowała jakiś specyfik w piwie, macie dostać sraczki i rzygać Miętka pytka jesteś :gwizdanie: Wpadaj
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Patrikos, a Ty dalej składasz te literki? nie no, idę do pracy, chyba że na starcie mnie ktoś wkur_i :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 zdupiam na obiad, potem tylko wpadnę odświeżyć stronę a po obiedzie to do roboty, chociaż chodzi mi po głowie urlop ale nie, idę dzisiaj kolejny dzień uczciwie pracować Bierz urlop i wpadaj na spota nie bo wolę mieć dupsko całe :gwizdanie: a po za tym słyszałem że Rudi przygotowała jakiś specyfik w piwie, macie dostać sraczki i rzygać dlatego mnie tez dzisiaj nie bedzie
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie no, idę do pracy, chyba że na starcie mnie ktoś wkur_i :gwizdanie: To do kogo mam dzwonić
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tak poważnie mnie tez dzisiaj nie będzie bo mam na 14 do roboty [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 12:24_________________________________________________wiec Guru możesz wypić moje piwo :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 To kto kurna będzie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 12:25_________________________________________________ siema gliwice Siemasz
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie witajcie tej mendy bo ociąga się w sprzedaży gwintu :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 To kto kurna będzie Ty i Rudi ktoś tam pewnie jeszcze przyjedzie
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 to na mnie już czas, dzisiaj mam obiecany wyjazd więc jak dobrze pójdzie to będę przed 21 to narazie :>
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 to na mnie już czas, dzisiaj mam obiecany wyjazd więc jak dobrze pójdzie to będę przed 21 to narazie :> [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 12:38_________________________________________________Znaczy się miało być
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie witajcie tej mendy bo ociąga się w sprzedaży gwintu :gwizdanie: kupujesz gwint od niego ? nie lepiej kupić nowy
Rekomendowane odpowiedzi