SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ej, ja jestem wykąpany, to ja mogę też jechać... u mnie jest taki KLUB, KULALU :kox: fajne szparki 16tego zawsze się kąpiesz? :polew: Pucek jedziemy? :kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 00:59_________________________________________________ O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz Kurde ale normalnie mnie zaskoczyłeś ogulnie spokojny czlowiek jestem ale takie napinanie mnie ma Diman a co się stało?
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz Kurde ale normalnie mnie zaskoczyłeś ogulnie spokojny czlowiek jestem ale takie napinanie mnie ma To ty tak jak Gregor [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 01:00_________________________________________________ Diman a co się stało? Mniej wiesz dłużej pożyjesz
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Diman, ogÓlnie ale wporzo, nie każdy jest dobry w ortografii
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra widze ze kazdy napalony jest wiec ja ide po fure i dajemy gdzies do pucka na dicho
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 co u was ciekawego słychać ? jajco, nie interesuj się niefikaj cycu hehe
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ej, ja jestem wykąpany, to ja mogę też jechać... u mnie jest taki KLUB, KULALU :kox: fajne szparki 16tego zawsze się kąpiesz? :polew: Pucek jedziemy? :kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 00:59_________________________________________________ O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz Kurde ale normalnie mnie zaskoczyłeś ogulnie spokojny czlowiek jestem ale takie napinanie mnie ma Diman a co się stało? nie SoMeS, tylko w robocie
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra widze ze kazdy napalony jest wiec ja ide po fure i dajemy gdzies do pucka na dicho ja jestem za
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra widze ze kazdy napalony jest wiec ja ide po fure i dajemy gdzies do pucka na dicho
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Diman, ogÓlnie ale wporzo, nie każdy jest dobry w ortografii widzialem ale mi sioe nie chcialo poprawiac gon sie :decayed:zara ci poprawie
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra widze ze kazdy napalony jest wiec ja ide po fure i dajemy gdzies do pucka na dicho no to na imperium, dzisiaj fajnie grają, wstep 5 zł ' drugie tyle na piwo i laska jest twoja 2 driny i pokażę Ci laskę która zrobi z Tobą bamboleo
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Diman, ogÓlnie ale wporzo, nie każdy jest dobry w ortografii widzialem ale mi sioe nie chcialo poprawiac gon sie :decayed:zara ci poprawie Co sobie będziecie poprawiać ej to poczekajcie do 2 w nocy to sobie we trzech oprawimy
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra widze ze kazdy napalony jest wiec ja ide po fure i dajemy gdzies do pucka na dicho no to na imperium, dzisiaj fajnie grają, wstep 5 zł ' drugie tyle na piwo i laska jest twoja 2 driny i pokażę Ci laskę która zrobi z Tobą bamboleo Imperium spoko Diman poważnie chcesz jechać?
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie SoMeS, tylko w robocie kąpię się tylko w robocie trudno kapujący jesteś :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Diman, ogÓlnie ale wporzo, nie każdy jest dobry w ortografii widzialem ale mi sioe nie chcialo poprawiac gon sie :decayed:zara ci poprawie Co sobie będziecie poprawiać ej to poczekajcie do 2 w nocy to sobie we trzech oprawimy w 4ech [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 01:04_________________________________________________ nie SoMeS, tylko w robocie kąpię się tylko w robocie trudno kapujący jesteś :gwizdanie: za dużo %%%
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to co jedziemy czy jak Coś widzę że chętny jesteś
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to co jedziemy czy jak ej, ja musiał bym się ogolić
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to co jedziemy czy jak w 3 minuty jestem gotowy the choice is yours [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 01:06_________________________________________________ to co jedziemy czy jak ej, ja musiał bym się ogolić pier**l to też jestem nie ogolony
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja tam moge jechac nie ma problemu jestem trzezwy jeszcze to co jedziemy czy jak ej, ja musiał bym się ogolić ja tez
Rekomendowane odpowiedzi