A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wszystkim leśnikom Diman, Somes, Pucek, Guru a moze dzisiaj powtorka?
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek, Diman, Somes , Góró... :thumbdown: mogliście sms-a napisać dołączył bym do Was
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja pier.... :polew: ostro was powalilo Gdybym wiedzial to bym z wami pojechal w sumie mozna dzisiaj powtorzyc wypad :> ja ledwo zyje po wczoraj, ale trza byc twardym nie mietkim O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia Guregoru ty ja za tydzien bede na spocie 22 biere se wolne Tak trzymaj Janusz Spamerzy wstawac A ty nie masz co robic w weekend, czy z imprezy wrociles ?
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 http://moto.onet.pl/1594066,1,audi-ponownie-najlepsza-marka,artykul.html?node=2
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek, Diman, Somes , Góró... :thumbdown: mogliście sms-a napisać dołączył bym do Was sorry krolu to bylo troche pozno zeby cos smsowac a pozatym to byl spontan
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nareszcie fuha skonczona cza dychnac bo jestem za***iście zjebany ale co tam spontan sie udal ale widze ze ochlapusy jeszcze nie wstali
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nareszcie fuha skonczona cza dychnac bo jestem za***iście zjebany ale co tam spontan sie udal ale widze ze ochlapusy jeszcze nie wstali to co dużo było i
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nareszcie fuha skonczona cza dychnac bo jestem za***iście zjebany ale co tam spontan sie udal ale widze ze ochlapusy jeszcze nie wstali to co dużo było i masakra zwloki wiozlem do domu nieziemskie wszyscy czej
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Siema dimek o ktorej wrociliscie ? Byl z wami ten rozowy z Gliwic ?
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Siema dimek o ktorej wrociliscie ? Byl z wami ten rozowy z Gliwic ? ja wrocilem tak jak moj post z rana 6.30 :gwizdanie: a guru byl jeszcze spia pijoki
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jestem ciekaw jak guru poszedl do roboty Pewnie pucek pierwszy zalegl ?
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nareszcie fuha skonczona cza dychnac bo jestem za***iście zjebany ale co tam spontan sie udal ale widze ze ochlapusy jeszcze nie wstali to co dużo było i masakra zwloki wiozlem do domu nieziemskie wszyscy czej no to ładnie :gwizdanie: takie spontany są najlepsze także wielkie za organizacje
keżor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 spontan spontanem , ale następnym razem chce wiedzieć jak gdzie będziecie sie wybierać
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 spontan spontanem , ale następnym razem chce wiedzieć jak gdzie będziecie sie wybierać Jak bedziesz miec rozowego, to moze kiedys damy ci znac
Rekomendowane odpowiedzi