SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 laski, wiecznie czekał nie będę, to pasuje czy nie? wyluzuj wczoraj 4 godziny później dopiero myśleć zaczynaliśmy
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale Arek czeka na wiadomość bo nie wie czy jechać do domu czy mam się ubierać i jedziemy na SG
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Na prawdę fajnie by się było z wami spotkać i pogadać, ale dla jednego piwa nie opłaca mi się na Gliwice gonić, tym bardziej że mam smaka Jak nic nie wymyślimy to sobie zaraz otworzę browara :beer1: i będziemy mieli wieczór browarowy na forum
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale problemy tu widze nie ma tu zadnego kierownika CHOLERA GDZIE JEST MIRON a tak na powaznie to mozemy sie gdzies spotkac nawet w jakims klubie ja jeszcze nie pilem wiec moj woz jest moge was pozwozic io pozawozic ale ja sie pisze max do 1.00 bo musze przymnkanc oko na wiecej nic 1.5 godz mysle ze te gliwice sa ok bo jest tam duzo klubow mniejszych badz wiekszych i zawsze sie cos znajdzie
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no to lipa, nic nie robimy kto chce jechać na onyx niech jedzie, ja nie mam transportu, a tak w ogóle to dwa dni na bani odpadają
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oj Pany trzeba mi było dać wcześniej znać to bym został na chacie
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no do SG też nie mam się jak dostac chyba ze busem :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oj Pany trzeba mi było dać wcześniej znać to bym został na chacie przecież widziałeś że coś się kroi [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 21:07_________________________________________________ ale problemy tu widze nie ma tu zadnego kierownika CHOLERA GDZIE JEST MIRON a tak na powaznie to mozemy sie gdzies spotkac nawet w jakims klubie ja jeszcze nie pilem wiec moj woz jest moge was pozwozic io pozawozic ale ja sie pisze max do 1.00 bo musze przymnkanc oko na wiecej nic 1.5 godz mysle ze te gliwice sa ok bo jest tam duzo klubow mniejszych badz wiekszych i zawsze sie cos znajdzie :kox:
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oj Pany trzeba mi było dać wcześniej znać to bym został na chacie przecież widziałeś że coś się kroi Ale mówiłem że ja na imprezę dziś odpadam a co innego jak by się robiło imprę u mnie
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oj Pany trzeba mi było dać wcześniej znać to bym został na chacie przecież widziałeś że coś się kroi Ale mówiłem że ja na imprezę dziś odpadam a co innego jak by się robiło imprę u mnie Guru, jak byś powiedział że robimy u Ciebie imprezkę to było by inaczej a tak w ogóle to u babci masz gg???
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Guru, jak byś powiedział że robimy u Ciebie imprezkę to było by inaczej a tak w ogóle to u babci masz gg??? Oczywiście
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra pucek jedzie z arkiem do gliwic gregor jedzie do mnie stawia auto u mnie na parkingu strzezonym i giba ze mna do gliwic zabieram rowniez somesa a jak bedziemy czekac na gregoraq skocze po krola na chate pozniej rozwoze wszystkich do chaty jutro po gregora podjade wieczorem jak wroce z nart i pojedziemy po jego wozek to bedzie juz trzezwy do tego czasu co wy na to??
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Oj Pany trzeba mi było dać wcześniej znać to bym został na chacie przecież widziałeś że coś się kroi Ale mówiłem że ja na imprezę dziś odpadam a co innego jak by się robiło imprę u mnie Ja się włąśnie dziwię, że takie lokum kawalerskie, a żadnych imprez tam nie ma :gwizdanie: Jak ja bym miał takie lokum to impreza co weekend
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale na taka akcje musimu rzucic grosza na rope bo u mnie jest lekki kryzys ale mysle ze to nas nie zrojnuje a bedzie fajnie
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra pucek jedzie z arkiem do gliwic gregor jedzie do mnie stawia auto u mnie na parkingu strzezonym i giba ze mna do gliwic zabieram rowniez somesa a jak bedziemy czekac na gregoraq skocze po krola na chate pozniej rozwoze wszystkich do chaty jutro po gregora podjade wieczorem jak wroce z nart i pojedziemy po jego wozek to bedzie juz trzezwy do tego czasu co wy na to?? o k**wa jaki plan szczegółowy
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Arek właśnie pojechał, z imprezy kicha :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja się włąśnie dziwię, że takie lokum kawalerskie, a żadnych imprez tam nie ma :gwizdanie: Jak ja bym miał takie lokum to impreza co weekend rozkręcimy tą budę tam [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 21:15_________________________________________________ Arek właśnie pojechał, z imprezy kicha :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Arek właśnie pojechał, z imprezy kicha :gwizdanie: no to forum ten to narobil smakow niech go licho
Rekomendowane odpowiedzi