Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 a ja spadam, w okolice imperium ale tylko w okolice mam nadzieję że nie wdepnę w swoje rzygi będę chyba wieczorem to narazie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 a ja spadam, w okolice imperium ale tylko w okolice mam nadzieję że nie wdepnę w swoje rzygi będę chyba wieczorem to narazie uważaj też na te moje
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 a ja spadam, w okolice imperium ale tylko w okolice mam nadzieję że nie wdepnę w swoje rzygi będę chyba wieczorem to narazie uważaj też na te moje też to brałem pod uwagę
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 też to brałem pod uwagę tak Cię tylko chciałem ostrzec dobra ja spadam na Gliwice
egon47 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 też to brałem pod uwagę tak Cię tylko chciałem ostrzec dobra ja spadam na Gliwice pewnie na Gliwickie d*py
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 pewnie na Gliwickie d*py po siostrę byłem bo trening miała
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 :hi:siemano juz po nartach na czantorie sie wybralem warunki masakra ;( sam lod wiec nie polecam juz nigdy sie tam nie wybiore
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 :hi:siemano juz po nartach na czantorie sie wybralem warunki masakra ;( sam lod wiec nie polecam juz nigdy sie tam nie wybiore uuu no to lipa dobrze że nie jechałem bo bym się nawkurw...ał tylko :gwizdanie:
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 :hi:siemano juz po nartach na czantorie sie wybralem warunki masakra ;( sam lod wiec nie polecam juz nigdy sie tam nie wybiore Co ty gadasz, to tylko w Gliwicach tyle śniegu ? Somes, pucek, jak można w 3h tak sie urżnąć :polew:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes, pucek, jak można w 3h tak sie urżnąć :polew: jak byś się napił z nami to byś zrozumiał... my już 5 minut po wejściu prawie po ćwiartce przyjęliśmy
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes, pucek, jak można w 3h tak sie urżnąć :polew: jak byś się napił z nami to byś zrozumiał... my już 5 minut po wejściu prawie po ćwiartce przyjęliśmy :polew:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes, pucek, jak można w 3h tak sie urżnąć :polew: jak byś się napił z nami to byś zrozumiał... my już 5 minut po wejściu prawie po ćwiartce przyjęliśmy :polew: Prawda Dimek?
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 :hi:siemano juz po nartach na czantorie sie wybralem warunki masakra ;( sam lod wiec nie polecam juz nigdy sie tam nie wybiore Podobno wszędzie warunki kiepskie... w zakopcu 4 cm śniegu..
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Podobno wszędzie warunki kiepskie... w zakopcu 4 cm śniegu.. no to po suszowaniu w najbliższym czasie chyba ale z drugiej strony dobrze może już śniegu wcale nie będzie jak dla mnie to idealna opcja
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes, pucek, jak można w 3h tak sie urżnąć :polew: jak byś się napił z nami to byś zrozumiał... my już 5 minut po wejściu prawie po ćwiartce przyjęliśmy :polew: Prawda Dimek? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:04_________________________________________________ Podobno wszędzie warunki kiepskie... w zakopcu 4 cm śniegu.. no to po suszowaniu w najbliższym czasie chyba ale z drugiej strony dobrze może już śniegu wcale nie będzie jak dla mnie to idealna opcja chyba po dzisiejszym dniu wrocila opcja alpy austria lub wlochy
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chyba po dzisiejszym dniu wrocila opcja alpy austria lub wlochy dobra opcja
Rekomendowane odpowiedzi