czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo wszyscy go odśnieżyli
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo długo już nie padało a temperatury się wahają :gwizdanie: spadam do kina
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 a na TVN turbo właśnie testują nowe S4 avant choć już chyba końcówka ..................co zapamiętałem z tego odcinka........................."cena testowanego modelu 388 tyś zł" [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________podstawowa wersja...................260 tyś zł[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________ Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo dziwna sytuacja bo czym bliżej gór - tym mniej śniegu spadło
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 a na TVN turbo właśnie testują nowe S4 avant choć już chyba końcówka ..................co zapamiętałem z tego odcinka........................."cena testowanego modelu 388 tyś zł" [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________podstawowa wersja...................260 tyś zł[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________ Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo dziwna sytuacja bo czym bliżej gór - tym mniej śniegu spadło I jeszcze, że nie podobają mu się czerwone fotele :gwizdanie: Było wcześniej na forum... jak byś czytał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 a na TVN turbo właśnie testują nowe S4 avant choć już chyba końcówka ..................co zapamiętałem z tego odcinka........................."cena testowanego modelu 388 tyś zł" [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:24_________________________________________________podstawowa wersja...................260 tyś zł[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________ Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo dziwna sytuacja bo czym bliżej gór - tym mniej śniegu spadło I jeszcze, że nie podobają mu się czerwone fotele :gwizdanie: Było wcześniej na forum... jak byś czytał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale o cenie nikt nie pisał
gregory Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chyba po dzisiejszym dniu wrocila opcja alpy austria lub wlochy dobra opcja Ja jadę już dziś i się zastanawiam czy zabierać narty ze sobą [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 19:15_________________________________________________ Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo Adam to jest tak bo w pewnym momencie przyszło ocieplenie i padał marznący deszcz, przez to wszystko jest oblodzone. Popatrz sobie na drzewa na dworze np. one calutkie są oblodzone.
bish - kopt Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chyba po dzisiejszym dniu wrocila opcja alpy austria lub wlochy dobra opcja Ja jadę już dziś i się zastanawiam czy zabierać narty ze sobą [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 19:15_________________________________________________ Ale co jest z tym sniegiem, przeciez troche go napadalo Adam to jest tak bo w pewnym momencie przyszło ocieplenie i padał marznący deszcz, przez to wszystko jest oblodzone. Popatrz sobie na drzewa na dworze np. one calutkie są oblodzone. byłem 2 dni temu na Palenicy, w piz*u lodu, ciężkie warunki,
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Panowie czy to jakaś cisza przed wyborcza
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jestem, byłem nawet w Gliwicach :gwizdanie: jak na kryzys to daleko mi się zajechało
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co ty pucek w Gliwicach robiles ?
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moderator się pojawił Eeeeeee nie
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co ty pucek w Gliwicach robiles ? byłem na Arenie, ale żadnego spotowicza nie było :gwizdanie:`
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co ty pucek w Gliwicach robiles ? byłem na Arenie, ale żadnego spotowicza nie było :gwizdanie:` Czyli ostro musiałeś dać w palnik skoro do dziś nie wiesz jaki jest dzień
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co ty pucek w Gliwicach robiles ? byłem na Arenie, ale żadnego spotowicza nie było :gwizdanie:` Czyli ostro musiałeś dać w palnik skoro do dziś nie wiesz jaki jest dzień Hehehe :polew: a moze sniegu zabraklo w Rybniku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi