SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Diman, to o której w końcu wyjechaliśmy spod imperium??? SoMeS, Guru, Witajcie Koledzy bracia :sick3:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dla Ciebie to takie powitanie bardziej pasuje --> no My to się tak możemy witać Siema Pucek :polew: z resztą Guru też A tego to nie pamiętam
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Diman, to o której w końcu wyjechaliśmy spod imperium??? SoMeS, Guru, Witajcie Koledzy bracia :sick3: dobra wystarczy tego jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A tego to nie pamiętam a światła pod shellem pamiętasz?
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A tego to nie pamiętam a światła pod shellem pamiętasz? No tego też nie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dobra wystarczy tego jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło następnym razem wbijamy na onyx
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło Chciałeś wejść i się napić co [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________ dobra wystarczy tego jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło następnym razem wbijamy na onyx Ale nie możemy się spić tak od razu 2 godziny po wejściu [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Chciałbym coś pamiętać z imprezy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Ps. Dimek znalazłeś może tego kondona na komórkę
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale nie możemy się spić tak od razu 2 godziny po wejściu [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Chciałbym coś pamiętać z imprezy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Ps. Dimek znalazłeś może tego kondona na komórkę nie no następnym razem to z godzinę dłużej trza wytrzymać kondona nie było patrzeliśmy
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie no następnym razem to z godzinę dłużej trza wytrzymać kondona nie było patrzeliśmy Kurna to musiałem stracić go gdzieś przed klatką jak odebrałem telefon jak się tylko dowiem kto do mnie dzwonił to go
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę no to musiała być niezła bania :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę Tzn że ja też byłem na parkiecie No w godzinę to się jeszcze tak nigdy nie sprawiłem Spoko Pucek w bukowinie trzeba pić wolniej
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę ja właśnie ostatnie co pamiętam to że tańczyliśmy u góry a potem to już nic nie wiem film mi się urwał
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło Chciałeś wejść i się napić co [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________ dobra wystarczy tego jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło następnym razem wbijamy na onyx Ale nie możemy się spić tak od razu 2 godziny po wejściu [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Chciałbym coś pamiętać z imprezy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Ps. Dimek znalazłeś może tego kondona na komórkę tak jak somes pisal nie znalezlismy niestety musiales go gdzie indziej zgubic
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę no to musiała być niezła bania :gwizdanie: nie pamiętam [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:10_________________________________________________ jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło Chciałeś wejść i się napić co [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________ dobra wystarczy tego jak dzisiaj przejeżdżałem obok imperium to aż mi się słabo zrobiło następnym razem wbijamy na onyx Ale nie możemy się spić tak od razu 2 godziny po wejściu [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Chciałbym coś pamiętać z imprezy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________Ps. Dimek znalazłeś może tego kondona na komórkę tak jak somes pisal nie znalezlismy niestety musiales go gdzie indziej zgubic No nic to jutro kursik do media mnie czeka
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę no to musiała być niezła bania :gwizdanie: nie zła bania??? to było "FA TA LI TI"
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam to pa Trzymaj się
Rekomendowane odpowiedzi