Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jakich atrakcji?????? jemu się wydaje że tam będą większe atrakcje niż picie A co miał żonie powiedzieć
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 czyli że tak powiem FULL PAKIET :polew:
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 W gorach sie nie rzyga, dobre powietrze takze mozna duzo pic, a zagrychy tez pod dostatkiem bedzie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 czyli że tak powiem FULL PAKIET :polew: full service
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? Mam taką nadzieję przynajmniej
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? ja nastawiam się na te trzy opcje i...
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no tak na dobre żarcie też liczę :gwizdanie: a z innych atrakcji to może skoczę na gorące zródła i może na sanki
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? ja nastawiam się na te trzy opcje i... Czester, jak bym miał z kim [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:30_________________________________________________Patrikos, ja źródła chyba odpuszczam, bardziej rajcuje mnie skuter śnieżny
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? ja nastawiam się na te trzy opcje i... no tak dostaniesz pokój z Guru jego bratem i Puckiem
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 przecież Czester jedzie z Olką... :gwizdanie: oj Kolego Kolego :>
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 przecież Czester jedzie z Olką... :gwizdanie: oj Kolego Kolego :> no właśnie daję przykład że bedzie z Olką z wami trzema w pokoju :gwizdanie: Czester z Olką będą a reszta robótki ręczne :polew:
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? ja nastawiam się na te trzy opcje i... Czester, jak bym miał z kim [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:30_________________________________________________Patrikos, ja źródła chyba odpuszczam, bardziej rajcuje mnie skuter śnieżny To bier to jaka dupe i jazda Skuter sniezny tez biore, tylko czy bedzie wstanie prowadzic jakikolwiek pojazd :gwizdanie: Tak bylo w zeszlym roku http://picasaweb.google.pl/czester1800/Czester1800Bukowina#
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 przecież Czester jedzie z Olką... :gwizdanie: oj Kolego Kolego :> no właśnie daję przykład że bedzie z Olką z wami trzema w pokoju :gwizdanie: Czester z Olką będą a reszta robótki ręczne :polew: pokoje są 4 osobowe :gwizdanie: ciekawe z kim Ty będziesz... bo wiadomo że Żonką się ja zajmę Czester, nie ma miejsca, a miał bym wybrankę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 :polew: ale walnij cytatem z czego lachasz
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja za***iste
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już widziałem je
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie
Rekomendowane odpowiedzi