Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki wpadniecie dziś do nas na slizganko Dimanowi się spodobało :evil:
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki wpadniecie dziś do nas na slizganko Dimanowi się spodobało :evil: pod warunkiem że mi Kędzior da znów Q poupalać
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki wpadniecie dziś do nas na slizganko Dimanowi się spodobało :evil: pod warunkiem że mi Kędzior da znów Q poupalać może ci pucek da sie karnąć
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 to dopiero zacznie się sielanka Arbeit Macht Frei :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki wpadniecie dziś do nas na slizganko Dimanowi się spodobało :evil: pod warunkiem że mi Kędzior da znów Q poupalać może ci pucek da sie karnąć oo albo i Puckowóz pomęczę ale v6 brzmi lepiej [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:43_________________________________________________ to dopiero zacznie się sielanka Arbeit Macht Frei :gwizdanie: werke macht vrij
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki wpadniecie dziś do nas na slizganko Dimanowi się spodobało :evil: pod warunkiem że mi Kędzior da znów Q poupalać może ci pucek da sie karnąć oo albo i Puckowóz pomęczę ale v6 brzmi lepiej nieważne pucek ma turbo może się lepiej kręcić
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mirek wybierasz się na Katowice dziś?
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Krolu obchodzi urodziny ponoć mc donalda wynajął i skrzynkę wódki i darmowe panienki załatwił
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mirek wybierasz się na Katowice dziś? Prezes wpadniesz dziś do nas bardzo chętnie ale jak co wtorek .............HALA
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 bardzo chętnie ale jak co wtorek .............HALA może Ci się uda jak już nie raz
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mirek wybierasz się na Katowice dziś? Prezes wpadniesz dziś do nas bardzo chętnie ale jak co wtorek .............HALA a byś se odpuścił raz w msc chyba że się obawiasz że somes będzie chciał ci bryke podojeżdzać a miałyby coooooooooooooo :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:51_________________________________________________czester ty będziesz czy maż jakieś ważniejsze zajecia niż odwiedziny ziomali za miedzy????
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mirek wybierasz się na Katowice dziś? Prezes wpadniesz dziś do nas bardzo chętnie ale jak co wtorek .............HALA a byś se odpuścił raz w msc chyba że się obawiasz że somes będzie chciał ci bryke podojeżdzać a miałyby coooooooooooooo :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:51_________________________________________________czester ty będziesz czy maż jakieś ważniejsze zajecia niż odwiedziny ziomali za miedzy???? już tym jeździłem
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chętnie bym podjechał ale szkoda mi opuszczać hali - gdzieś sadełko trzeba zostawić te kilka razy co byłem to poprostu było przerwa świąteczna i hali nie było. Jak tylko hali nie będzie - napewno wpadnę
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chętnie bym podjechał ale szkoda mi opuszczać hali - gdzieś sadełko trzeba zostawić te kilka razy co byłem to poprostu było przerwa świąteczna i hali nie było. Jak tylko hali nie będzie - napewno wpadnę dobra niech ci Dorota zwolnienie napisze i podrzuć to rozpatrzymy, czy możesz tak wpadać wtedy jak hali nie ma
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 no właśnie somes przecież miałeś fele pucować w takim tępie to do wiosny ich nie zrobisz :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chętnie bym podjechał ale szkoda mi opuszczać hali - gdzieś sadełko trzeba zostawić te kilka razy co byłem to poprostu było przerwa świąteczna i hali nie było. Jak tylko hali nie będzie - napewno wpadnę dobra niech ci Dorota zwolnienie napisze i podrzuć to rozpatrzymy, czy możesz tak wpadać wtedy jak hali nie ma
Rekomendowane odpowiedzi