Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Miron wpisz się w środku ........zgubisz się w tle innych [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________ kiedy jedziecie ja bym chcial jechac marzec kwiecien ten przelom mnie świerzbi i nie umie wytrzymać , tym bardziej że już na dniach będzie kasa na ten cel :gwizdanie: po co Ci w zime w ośce 180KM jak tym sie nieda jezdzic Do upalania
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew:
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja w Lutym musze graty pozakladac i skolowac kase na chipsa wiec mysle marzec kwiecien
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: dzwonili do mnie i się pytali czy odpisać - napisałem że nie to też tak zrobili
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: Czyli skonczycie jak większość u Aligatora
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: dzwonili do mnie i się pytali czy odpisać - napisałem że nie to też tak zrobili Egon kombinowałeś z kluczykiem
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi? http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe Co nie znaczy że musisz być cały czas ostatni przecież możesz być gdzieś w środku marudzicie jak stare baby będę pierwszy - znajdzie się taki co powie, że się afiszuje jestem ostatni - też źle
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow kurde zapomnialem Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: dzwonili do mnie i się pytali czy odpisać - napisałem że nie to też tak zrobili Egon kombinowałeś z kluczykiem zapomnialem
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja bym chciał jednak w lutym , bo muszę po chipsie LPG ustawić , a w lutym wypadnie mi przegląd LPG więc akurat mi ustawią
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi? http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html Wygląda zajebiszczo
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: Czyli skonczycie jak większość u Aligatora tan jak zwykle jest widzę w temacie :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie po 1700zl ? ?
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe Co nie znaczy że musisz być cały czas ostatni przecież możesz być gdzieś w środku marudzicie jak stare baby będę pierwszy - znajdzie się taki co powie, że się afiszuje jestem ostatni - też źle ktoś tu kombinuje .... pierwsi będą ostatnimi , a ostatni pierwszymi :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe Co nie znaczy że musisz być cały czas ostatni przecież możesz być gdzieś w środku marudzicie jak stare baby będę pierwszy - znajdzie się taki co powie, że się afiszuje jestem ostatni - też źle A kto ci powiedział że się afiszujesz [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________ moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie po 1700zl ? ? Promocja jak po ch*ju :polew:
A-rek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi? http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html brak Q 2.5 163kuce a cała reszta....................miazga :slina:
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe Co nie znaczy że musisz być cały czas ostatni przecież możesz być gdzieś w środku marudzicie jak stare baby będę pierwszy - znajdzie się taki co powie, że się afiszuje jestem ostatni - też źle A kto ci powiedział że się afiszujesz [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________ moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie po 1700zl ? ? Promocja jak po ch*ju :polew: Miron wiecej Vatu sobie nalicza niz Fiskus
Rekomendowane odpowiedzi