Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz Ci co cię znaja nie trzymają twoich wynaturzeń w tajemnicy .......... Ty zresztą też się z tym nie ukrywasz :sick3: Przecież to ty chciałeś mi coś ustawić Ale to Ty pedofilski podtekst z tego wyciagnołeś
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz Ci co cię znaja nie trzymają twoich wynaturzeń w tajemnicy .......... Ty zresztą też się z tym nie ukrywasz :sick3: Przecież to ty chciałeś mi coś ustawić Ale to Ty pedofilski podtekst z tego wyciagnołeś Bo wiedziałem o czym tak na prawdę myślisz
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 widzę spamerzy nakręceni :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 k**wa tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz Ci co cię znaja nie trzymają twoich wynaturzeń w tajemnicy .......... Ty zresztą też się z tym nie ukrywasz :sick3: Przecież to ty chciałeś mi coś ustawić Ale to Ty pedofilski podtekst z tego wyciagnołeś Bo wiedziałem o czym tak na prawdę myślisz Czy aby napewno w tym klimacie chcesz otworzyć 2300 strone A dimek musi to wszystko teraz czytać ........ potem nie będzie Cię chciał odwieźdź ostatniego
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam Tak jakoś wyszło
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka a mnie niee amnie nieee Poczekaj niech tylko Esemes wróci z rezania :polew:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka a mnie niee amnie nieee Poczekaj niech tylko Esemes wróci z rezania :polew: :polew:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy qr**
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy q***wa Czy ktoś Cię dziś skrzywdził
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy q***wa Czy ktoś Cię dziś skrzywdził nict ale co tu wchodze a przyznam ze mi tu dobrze to musze czytac wasz spam o gejach ma tego dosc juz
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy q***wa Czy ktoś Cię dziś skrzywdził nict ale co tu wchodze a przyznam ze mi tu dobrze to musze czytac wasz spam o gejach ma tego dosc juz trzeba tych gejów na gey-club.pl wysłać :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy q***wa Czy ktoś Cię dziś skrzywdził nict ale co tu wchodze a przyznam ze mi tu dobrze to musze czytac wasz spam o gejach ma tego dosc juz To się przyłącz
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ku***a tu nie ma o czym pisac tylko o gejach pedalach i takie tam No mówiłem wqrwiliście dimka nie oni tylko wy q***wa Czy ktoś Cię dziś skrzywdził nict ale co tu wchodze a przyznam ze mi tu dobrze to musze czytac wasz spam o gejach ma tego dosc juz Ale bez nerf ........ czasem o d*pach czasem o autach czasem o ..........
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Diman, ale po wczoraj, trochę mnie zdołowałeś, w tym MC... :gwizdanie: chyba musimy poważnie pogadać w piątek, a Ty już najlepiej nikomu nic nie mów
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 pucek rzucil fajny temat a nikt mu nie odpowiedzial to jest ciekawe a nie geje no i ja chyba nie dam rady sie wybrac na te narty bo juz bede chyba robil [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ Diman, ale po wczoraj, trochę mnie zdołowałeś, w tym MC... :gwizdanie: chyba musimy poważnie pogadać w piątek, a Ty już najlepiej nikomu nic nie mów spoko pucek nie przejmuj sie bylo zajefajnie musimy to powtorzyc kiedys tylko moze troszke wczesniejpoprawilem blad dla pucka zeby nie bylo
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 pucek rzucil fajny temat a nikt mu nie odpowiedzial to jest ciekawe a nie geje no i ja chyba nie dam rady sie wybrac na te narty bo juz bede chyba robil [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ Diman, ale po wczoraj, trochę mnie zdołowałeś, w tym MC... :gwizdanie: chyba musimy poważnie pogadać w piątek, a Ty już najlepiej nikomu nic nie mów spoko pucek nie przejmuj sie bylo zajefajnie musimy to powturzyc kiedys tylko moze troszke wczesniej Na nas gada a sam wprowadza gejowski klimat
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no koledzy OKAZJA - kto pierwszy ten lepszy - mega cena - Pucek nawet z Twojej wioski http://www.a4-klub.pl/smf/all_audi_rs4_380ps-t113185.0.html;msg1333730;topicseen#new jesli to ta ktora widzialem w Rybniku (a raczej tak bo dwoch RS w Rybniku chyba nie ma) to byla w oplakanym stanie, a na foto tego nie widac. polowe tylnego zderzaka brakowalo ale moze juz to jest naprawione :gwizdanie: Miron ostatnio dzwonił i próbował zamówić dla corsa clubu i tak łatwo i prosto nie było prawidlowa nazwa klubu brzmi OCFC "OBOWIĄZUJĄ STROJE KLUBOWE" a jak ktos nie ma
Rekomendowane odpowiedzi