MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale pier.....cie na tym forum az sie nie chce czytac tego spamu Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: Pelex to gdzie teraz robisz tą fure chyba nie poraz 3 u Rysia
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 U mnie w tej chwili jest -7,9 st. Na mnie też pora , więc wszystkim
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja już Mistrzunia pożegnałem na gg I co się chwalisz Egon do ciebie nie bo ja tylko Q biorę pod uwagę ośki się nie załapują
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale pier.....cie na tym forum az sie nie chce czytac tego spamu Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: Pelex to gdzie teraz robisz tą fure chyba nie poraz 3 u Rysia Majki, Sky nie będzie moim kolegą dopóki nie kupi A4 jaki spam, mało tego poszło, przecież Guru prawie się nie odzywa, Somesa nie ma, Mirona też... czyli brak tej spamerskiej trójcy :>
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale pier.....cie na tym forum az sie nie chce czytac tego spamu Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: Pelex to gdzie teraz robisz tą fure chyba nie poraz 3 u Rysia dobrze to ujales wlasnie o to mi chodzilo ze gejozy sie tu porobily straszne
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jasne najprościej powiedzieć że się nie odzywam
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja już Mistrzunia pożegnałem na gg I co się chwalisz bo teraz to nie ja do Niego piszę, tylko On do mnie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:20_________________________________________________ Jasne najprościej powiedzieć że się nie odzywam spokój staruchu
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a majki niezapomnij mitego kompa bo znowu mi sie zapalila cholerna kontrolka od poduszki
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja już Mistrzunia pożegnałem na gg I co się chwalisz bo teraz to nie ja do Niego piszę, tylko On do mnie
MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pucek poczekaj jak somes wróci to bedzie jechane Ale cos przycichł nasz Mistrz Cietej Riposty z szybkiego ADP :gwizdanie: Chyba go ta jego baba w obroty wzięła
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Patrikos, widzę że z stożka rezygnujesz... :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale pier.....cie na tym forum az sie nie chce czytac tego spamu Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: Pelex to gdzie teraz robisz tą fure chyba nie poraz 3 u Rysia Czyżbyś też był zwolennikiem grzebania w bombie
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pucek poczekaj jak somes wróci to bedzie jechane Ale cos przycichł nasz Mistrz Cietej Riposty z szybkiego ADP :gwizdanie: Chyba go ta jego baba w obroty wzięła :polew:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 spokój staruchu Smarkacz patrząc na "chudego" czyli Króla to Ty też smarkacz Majkel, ja dzisiaj spadam o 22 bo dzisiaj to spałem na stojąco w robocie na szczęście miałem spokojną szychtę
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Chyba go ta jego baba w obroty wzięła Albo jest u innej dlatego taki spokojny :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale pier.....cie na tym forum az sie nie chce czytac tego spamu Guru z Puckiem weźcie Skya gdzies razem bo zagaduje od kilkunastu stron do Was a wy nic :gwizdanie: Pelex to gdzie teraz robisz tą fure chyba nie poraz 3 u Rysia Czyżbyś też był zwolennikiem grzebania w bombie chyba bombce................... na choinkę
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 o nieeeee GLOBALNY się zaświecił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi